Ξεκίνημα με το δεξί για τους Κ20 του Πανθρακικού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Κ20 του Πανθρακικού στο αντίστοιχο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Super League. Το πρωί της Κυριακής κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο του Κοσμίου, με σκόρερς τους Κουτσουκανίδη και Μιχαηλίδη.

Ο Πανθρακικός κυριάρχησε στο παιχνίδι από το ξεκίνημα, με το πρώτο φετινό γκολ να μην αργεί, αφού περίπου με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, έπειτα από σέντρα του Φαρμάκη από τα δεξιά, ο Κουτσουκανίδης με μια ωραία κεφαλιά-ψαράκι μέσα από την περιοχή σημείωσε το 1-0, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι παίκτες του Νίκου Μπαχαρίδη τόσο στο διάστημα που απέμενε ως την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους όσο και στο ξεκίνημα της επανάληψης είχαν ευκαιρίες έτσι ώστε να πετύχουν δεύτερο τέρμα, με τους Μανδήλα και Μιχαηλίδη, με τον Αστέρα Τρίπολης να απειλεί και αυτός από την πλευρά, με πιο χαρακτηριστική ευκαιρία το δοκάρι που είχε σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Συγγερέλα.

Παρόλα αυτά, η ανωτερότητα του Πανθρακικού απέδωσε «καρπούς» στο 65′, σε μια φάση που ξεκίνησε από τα δεξιά, με προσπάθεια του Δημητριάδη και γύρισμά του προς τη μεγάλη περιοχή, από όπου ο Μιχαηλίδης με προβολή σημείωσε το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα.

Μάλιστα, είχε ευκαιρία και για τρίτο τέρμα λίγο αργότερα, με την κεφαλιά του Λαδόπουλου να σταματάει το δεξί κάθετο δοκάρι του Αστέρα. Το 2-0 διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με την Κ20 να αφήνει άριστες εντυπώσεις στην πρεμιέρα της στο φετινό πρωτάθλημα νέων.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Νίκος Μπαχαρίδης): Κεχαγίας, Δημητριάδης, Τζατζανάς, Μουτζούρης, Κουτσουκανίδης, Φαρμάκης, Ψάλτης, Πότσης (70′ Λαδόπουλος), Μίλκας (60′ Κοσμίδης), Μιχαηλίδης , Μανδήλας (80′ Κατσαρός).