Με Θρακιώτικο τέρμα η πρόκριση του Νέστου Χρυσούπολης επι του ΑΟΚ για το Κύπελλο της Καβάλας!

Μεγάλη πρόκριση για το Νέστο Χρυσούπολης που κέρδισε με 1-0 την Καβάλα και την απέκλεισε από το Κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας με «χρυσό» σκόρερ τον Ξανθιώτη μέσο Ρετζέπ Χασάνογλου.

Η ομάδα του Νέστου που έχει στον πάγκο της τον Κομοτηναίο προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη έχοντας στην ενδεκάδα τους Ξανθιώτες Παυλακάκη, Μπουλγκούρα, Χασάνογλου, Δεσύλλα αλλά και τους πρώην παίκτες της Ξάνθης Κούτεφ και Γκατζολάρι πέτυχε σπουδαία νίκη και έγινε η μοναδική ομάδα της Καβάλας που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική που πέρασε στην Γ’ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας, καταστώντας έτσι το μεγάλο φαβορί για να επαναλάβει την περσινή της επιτυχία.

Από εκεί και πέρα και σε άλλα παιχνίδια είχαμε Θρακιώτικα τέρματα, με τον Μιχάλη Χιονίδη και τον Οδυσσέα Παπαστεφάνου να σκοράρει δις στη νίκη της Δόξας Θεολόγου με 6-4 στο ντέρμπι της Θάσου επι του Θεαγένη, ενώ οι Σταύρος Βασιλειάδης και Δάνης Ξανθόπουλος σκόραραν στη μεγάλη νίκη του Κεραυνού Πέρνης επι του Ατρόμητου Χαλκερού με 5-1.

Στην Γ’ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας όπως διαβάζουμε στην πολύ καλή σελίδα kavalasports έχουν περάσει οι Νέστος Χρυσούπολης, Κεραυνός Πέρνης, Δόξα Θεολόγου, Αετός Ερατεινού, Αετός Ορφανού, Ηρακλής Καβάλας, Κεραυνός Κρηνίδων, Μ.Α. Αντιφιλίππων, Άρης Πρίνου, Άρης Πηγών, Φρίξος Πλατανότοπος και Μακεδονικός Αμισσιανών.