Γκολ και… ξύλο στη φιλική νίκη της ΑΕΛ του Κομεσίδη κόντρα στην Λαμία του Τσαμούρη!

Παιχνίδι που τα είχε όλα ήταν το φιλικό που διεξήχθη στην Λαμία μεταξύ της τοπικής ομάδας και Λάρισας, δύο ομάδες που δείχνουν ιδιαίτερα δυνατές αι δεδομένα θα είναι από αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν στην Football League. Σε ένα ματς που τα είχε όλα δύο γκολ, πολλές φάσεις αλλά δεν έλειψαν και οι στιγμές ένταση. Με την Λάρισα του Δημήτρη Κομεσίδη να φεύγει εν τέλει νικήτρια με 0-2 απέναντι στην Λαμία του Κώστα Τσαμούρη

Οι δύο πρώην αμυντικοί της Ξάνθης δεν είχαν την ευκαιρία να έρθουν αντιμέτωποι μια και ο Τσαμορης ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε, ενώ ο Κομεσίδης πέρασε αλλαγή στο δεύτερο μέρος. Τα γκολ για τους «βυσσινί» σημειώθηκαν στο 3’ με αυτογκόλ του Κοστώνη, και στο 56’ με σουτ έξω από την περιοχή του Μπουντόπουλου. Ένταση υπήρξε σε αρκετά σημεία του αγώνα με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΛ και βετεράνο ποδοσφαιριστή με πέρασμα και από την Ξάνθη Θωμά Κυπαρίσση να έχει αρκετές φορές έντονο διάλογο με τον προπονητή της Λαμίας Σούλη Παπαδόπουλο.

Στο 16’ όμως ήταν εκεί που τα πράγματα έφτασαν οριακά στο να ξεφύγουν, με τον Ενγκουέμ της Λαμίας να κλωτσά δυνατά τον Αναστασόπουλο με τον Μπανούση να πιάνει από τον λαιμό τον Αφρικανό αμυντικό μέσο της Λαμίας προκαλώντας την αντίδραση των γηπεδούχων με την συμπλοκή να μην αργεί να γίνει, ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ανάμεσα τους και του Τσαμούρη όπως βλέπετε στην φωτογραφία ήταν από τους πρώτους που τράβηξαν μακριά τον Ενγκουέμ για να ηρεμήσει η κατάσταση, και έτσι έγινε το παιχνίδι συνεχίστηκε με αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα.

ΠΑΣ Λαμία (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Τόσκας, Κοτσώνης, Αντωνίου, Κοντέων, Ενγκουέμ, Τσαμούρης, Καλέργης, Νεόφυτος, Ζουλιώτης, Καραγιάννης.

Αγωνίστηκαν και οι: Καραλής, Τσοπέλας, Αλεξίου, Ευθυμίου Τ., Τσιλούλης, Καλαϊτζίδης, Πάππος, Νατσιόπουλος, Γκίνης, Θαναηλάκης.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Μπανούσης, Μπουντόπουλος, Αναστασόπουλος, Πάτο, Ουρτάδο, Χοτζάλι.

Αγωνίστηκαν και οι: Ξενοδόχοφ, Μονιάκης, Κομεσίδης, Μασούρας, Ναγιάρ, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης, Χάμος, Καμπλιώνης, Οικονομόπουλος, Σουλιώτης.