Γ’ Εθνική: Μεταγραφική “έκπληξη” με Χατζημιχαηλίδη για την Ασπίδα Ξάνθης

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Ασπίδα Ξάνθης που μετά τους Καραμπίνη και Δάτση απέκτησε από την Ευκαρπία τον Νίκο Χατζημιχαηλίδη.

Οι Ξανθιώτες κατέληξαν σε συμφωνία με τον 24χρονο γκαρντ, προκειμένου να τους ενισχύσει τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής.

Ο Νίκος Χατζημιχαηλίδης αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι στην Ευκαρπία, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως ήταν εκ των πρωταγωνιστών της εξαιρετικής πορείας της Ευκαρπίας πετυχαίνοντας 241 πόντους, με 27 τρίποντα!

Πριν την Ευκαρπία ο Χατζημιχαηλίδης αγωνιζόταν στον Αχιλλέα Τριανδρίας , ενώ σημαντικό ρόλο για την μεταγραφή του στην Ασπίδα έπαιξε και η στράτευση του στο Πετροχώρι Ξάνθης.

Έχει ύψος 1,90 και αναμένεται να δώσει σημαντική λύση στην περιφέρεια της Ξανθιώτικης ομάδας μετά την αποχώρηση των Δενδρινού και Παπανικολάου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ασπίδας:

Η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Χατζημιχαηλίδη Νίκο, που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν με τον ΠΣ Ευκαρπίας, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία.
Ευχόμαστε ολόψυχα στον Νίκο μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά.