ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Ξάνθης με τον Ορφέα Νέα Αμισσού(+photos)

Παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο μια και τόσο ο Απόλλων Ξάνθης όσο και ο Ορφέας Νέα Αμισσού είχαν καταφέρει με δύο νίκες στα προηγούμενα παιχνίδια να εξασφαλίσουν την πρόκριση του στους «16», κάνοντας την έκπληξη καθώς έβγαλαν εκτός θεσμού το φαβορί του ομίλου τον Εχίνο, ήταν αυτό που διεξήχθη στην Καλλιθέα Ξάνθης.

Ωστόσο το κίνητρο και των δύο στο παιχνίδι που διεξήχθη ήταν η κατάληψη της πρώτης θέσης, με τον Απόλλωνα Ξάνθης να είναι πιο ουσιαστικός και να εκμεταλλεύεται την δύναμη της έδρας του φτάνοντας στη νίκη με 1-0 χάρη σε τέρμα του Γιάννη Μαγδαλιανίδη. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με τον Ορφέα Νέα Αμισσού να προσπαθεί κυρίως από τα άκρα να φανεί επικίνδυνος.

Μόλις στο 4’ ο Απόλλωνας άγγιξε το γκολ αλλά ο Τογγουλίδης σταμάτησε την προσπάθεια του Βίντου. Στο 32’ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ με το σουτ του Μαγδαλιανίδη να καταλήγει στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Αυτό το γκολ έμελε να είναι και το μοναδικό του αγώνα μια και παρά τις εκατέρωθεν καλές στιγμές, Φιλτανίδης και Τογγουλίδης δεν επέτρεψαν να έχουμε περισσότερα τέρματα. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σάββας Κωνσταντινίδης με βοηθούς τους Αγγελακόπουλο και Γκίντα.

Έτσι μετά το πέρας των αγώνων της Α’ φάσης από τον 8ο όμιλο ο Απόλλωνας Ξάνθης και ο Ορφέας Νέα Αμισσού προκρίνονται στην επόμενη φάση, με τον Απόλλων να έχει 9 βαθμούς και ο Ορφέας 6, ενώ μετά την μεταξύ τους ισοπαλία Εχίνος και Αετός Τοξοτών ολοκλήρωσαν την Α’ φάση με έναν βαθμό. Θυμηθείτε όλα τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου και τις τελικές βαθμολογίες με ένα κλικ ΕΔΩ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ (Δ. Μπακάλογλου): Φιλτανίδης, Σελβίδης Μ.(60’ Κυρκούσης), Δημητριάδης Αλ., Κοντόλιας, Σελβίδης Γ.,Νικολαίδης(46’ Ιωαννίδης), Βίντος, Λαζαρίδης, Μαγδαλιανίδης, Κατσιλίδης, Αγγελάκης(52’ Πουτακίδης)

ΟΡΦΕΑΣ Ν. ΑΜΙΣΣΟΥ (Γ. Γιοβανούδης): Τογγουλίδης Γ., Αθανασιάδης, Καραγιαννίδης(82’ Παυλίδης), Τογγουλίδης Αλ., Μπατζακίδης, Πατμάζογλου, Σπυρίδης(75’ Σαχπατζίδης Αντ.), Φλώρος, Μπαργκάν(46’ λ.τρ. Τόπ Αλή), Αθανασόπουλος, Σαχπατζίδης Ντ.