Γ’ Εθνική: Οριστικά στην κατηγορία ο Άρης Θεσσαλονίκης, αντίπαλος Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Έβρου Σουφλίου

Οριστικά στην Γ’ Εθνική θα παίξουν Άρης, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Παναργειακός και Κηφισιά την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως αποφάνθηκε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Κατά συνέπεια, δεδομένης της γεωγραφικής κατανομής, ο Άρης του πρώην τερματοφύλακα του Εθνικού Γιάννη Φυσέκη (αλλά όχι πλέον και του πρώην παίκτη της Ξάνθης Μάουρο Πόι και του πρώην παίκτη του Πανθρακικού Γκιγέρμο Πέρεθ) θα είναι και φέτος αντίπαλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Έβρου Σουφλίου στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η Επιτροπή απέρριψε το αίτημα αναψηλάφησης των συγκεκριμένων, ομάδων για την απόφαση της Λίγκας να διεξαχθεί το πρωτάθλημα στη Foootball League με 18 ομάδες αντί για 20. Αναλυτικά η απόφαση:

“Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση με την υπ’ αριθμόν 71/28-8-2015 απόφασή της συνεκδίκασε, δέχθηκε τυπικά και απέρριψε κατ΄ ουσίαν τις αιτήσεις ανάκλησης-αναψηλάφησης-θεραπείαςτων σωματείων ΑΣ Αρης Θεσσαλονίκης, Α.Ε Καραϊσκάκης, Α.Ε Κηφισιάς και Α.Π.Ο Παναργειακός, κατά της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής Κατηγορίας-Football League και 2) της αναψηλάφησης της υπ΄ άριθμόν 68/21-8-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ”.