Γ’ Εθνική: Μεταγραφική «βόμβα» με Μκρτσιάν για τον Νέστο Χρυσούπολης

1οι στο Mίλκο Καπ στον Έβρο και τελικά 5οι στην Πάτρα για τα τελικά

Αντίπαλος της ομάδας που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, τον Εθνικό Αλεξανδρύολης, θα είναι ο Εβρίτης ποδοσφαιριστής Ανδρέας Μκρτσιάν, καθώς ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας του με τον Νέστο Χρυσούπολης.

Ο Μκρτσιάν, η μεταγραφή του οποίου χάλασε στα Χανιά και την Football League λόγω των διοικητικών εξελίξεων, πήρε την απόφαση να συνεχίσει σε ομάδα της Καβάλας αλλά όχι τον ΑΟΚ αλλά τον νεοφώτιστο Νέστο – που μετά τον Γιώργο Λαζαρίδη κάνει ακόμη μια μεταγραφική έκπληξη με παίκτη από την Θράκη.

Ο Αρμένικης καταγωγής αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Καβάλα, αφού δε τα βρήκε στο οικονομικό με τη διοικούσα επιτροπή. Στο πρωτάθλημα που πέρασε ο 27χρονος εβρίτης, που αγωνίζεται τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικός μέσος, είχε 12 συμμετοχές και 1 γκολ στο εξάμηνο που αγωνίστηκε.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ακολούθησαν η ΠΑΕ Θράκη, η Πιουνίκ Αρμενίας, η Κοζάνη, η Νίκη Βόλου, η Δόξα Δράμας, η Λαμία και μέχρι πρόσφατα η Καβάλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νέστου:

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!!!!!!!Ο Ανδρέας Μκρτσιαν υπέγραψε στήν ΝΕΣΤΑΡΑ ΜΑΣ. ο 27χρονος κεντρώος αμυντικός υψους 1.87 ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ακολούθησαν η ΠΑΕ Θράκη, η Πιούνικ Αρμενίας, η Κοζάνη, η Νίκη Βόλου, η Δόξα Δράμας, η Λαμία και μέχρι πρόσφατα η Καβάλα.
Καλώς ηλθες στήν ΝΕΣΤΑΡΑ ΜΑΣ.Θά ειναι στήν απογευματινή προπόνηση τής ομάδος μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!