Γ’ Εθνική: Ανεβάζει ρυθμούς εν όψει Κόσμιου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Το προτελευταίο του τέστ εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής δίνει την Κυριακή ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που θα υποδεχτεί στο «Φώτης Κοσμάς» τον ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Η ομάδα του Κώστα Βουρδόγλου που στα τέσσερα προηγούμενα φιλικά που έχει δώσει μέχρι τώρα μετρά δύο ήττες από Πανθρακικό και τους Επίλεκτους της ΕΠΣ Θράκης, μια ισοπαλία με την Δόξα Δράμας και μια νίκη επι του Μαΐστρου με 5-0 την Τετάρτη 26 Αυγούστου, έχει την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις της απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης ωστόσο την φετινή σαιζόν παρουσιάζεται ιδιαίτερα φιλόδοξη.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο <<Φώτης Κοσμάς>> της Αλεξανδρούπολης και θα ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα. Μάλιστα η διοίκηση του Ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της Αλεξανδρούπολης να βρεθεί στο γήπεδο και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Θυμίζουμε πως το τελευταίο τεστ του Εθνικού τουλάχιστον σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 5 Σεπτεμβρίου απέναντι στον Έβρο Σουφλίου, αντίπαλο του στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.