ΕΠΣ Έβρου: Δεν θα αντικατασταθούν οι απώλειες! Με 12 ομάδες η Α’ Κατηγορία στην κλήρωση της Τετάρτης…

Την ερχόμενη Τετάρτη (2 Σεπτεμβρίου) στην Αλεξανδρούπολη θα διεξαχθεί η κλήρωση των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Αυτό ανακοίνωσε με έγγραφο που απέστειλε σε όλα τα σωματεία η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου, στο οποίο διευκρινίζεται: “Η κλήρωση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30 στο ξενοδοχείο GRECOTEL στην Αλεξανδρούπολη”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, ελήφθη η απόφαση οι ομάδες του ΑΟ Νεοχωρίου και του ΟΦΙ Ισαακίου που αποχώρησαν από το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και δήλωσαν συμμετοχή στην Β’ Κατηγορία, να μην αντικατασταθούν από άλλες. Ετσι η μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου, που όπως έχουμε γράψει θα διεξαχθεί σε έναν ενιαίο όμιλο, θα διεξαχθεί με 12 ομάδες.

Από εκεί και πέρα, λόγω έλλειψης συμμετοχών και προκειμένου να μην υπάρξει ένας όμιλος στην Γ’ Κατηγορία που θα περιλαμβάνει ομάδες από τον βορρά μέχρι τον νότο του νομού, έχει ληφθεί απόφαση να μην υπάρξει Γ’ Κατηγορία και όσες ομάδες δεν μετέχουν στην Α’ να σχηματίσουν τρεις ομίλους στην Β’ ΕΠΣ Έβρου.

Οι τρεις όμιλοι θα είναι περίπου στα γεωγραφικά όρια που είχαμε και πέρυσι. Ο νότιος θα περιλαμβάνει ουσιαστικά ομάδες από Αλεξανδρούπολη και Φέρες, από εκεί και μέχρι το Διδυμότειχο θα έχουμε τον κεντρικό όμιλο και από το Διδυμότειχο και επάνω τον βόρειος.

Ο ποδοσφαιρικός χάρτης της ΕΠΣ Έβρου για τη νέα περίοδο αναμένεται να ξεκαθαρίσει πάντως τις επόμενες ώρες…