Χωρίς πέντε αλλά με Ίγκορ η αποστολή του Πανθρακικού για το ματς με την Βέροια!

Χωρίς τους τέσσερις που γνωστοποίησε στην συνέντευξη τύπου της Πέμπτης ο Μανουέλ Ρόκα(Ντιγκινί, Βάλτερ, Μπαϊκαρά, Ηλιάδη) αλλά και την απουσία της τελευταίας στιγμής του Χρήστο Μελίσση θα παραταχτεί το Σάββατο κόντρα στην Βέροια ο Πανθρακικός, με το θετικό να είναι πως βρίσκεται στην αποστολή ο Ίγκορ.

Με προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής, ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το παιχνίδι με αντίπαλο τη Βέροια, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (29.08.2015-19:15, LIVE ThrakiSportS) στο ΔΑΚ Κομοτηνής, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης άρχισε με ζέσταμα με ασκήσεις τεχνικής και τακτικής με μπάλα, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές υπό της οδηγίες του προπονητικού επιτελείου δούλεψαν εντατικά στον τομέα της αμυντικής και της επιθετικής τακτικής, χωρισμένοι σε γκρουπ, ανάλογα με τη θέση που αγωνίζονται. Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης, μάλιστα, το πρόγραμμα περιλάμβανε και δουλειά στις στημένες φάσεις.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μάνουελ Ρόκα ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου, με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ να διανυκτερεύουν σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Ζδράβος, Ποτουρίδης, Χρήστου, Παπαγεωργίου, Σερφά, Μπουγαΐδης, Παπαχρήστος, Λαδάκης, Μεχία, Ροτζέριο, Σέτι, Χαβίτο, Νικόλτσης, Τζάνης, Ίγκορ, Χασομέρης.