Ξεκρεμάει τα παπούτσια ο Βασίλης Χατζηπαναγής για λογαριασμό των νταμπλούχων Ροδόπης της Δόξας Προσκυνητών

Στην Ροδόπη βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ένας θρύλος του Ηρακλή και γενικά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον Βασίλη Χατζηπαναγή, που όπως είχε γράψει το ThrakiSportS, βρέθηκε στον ετήσιο χορό της Δόξας Υφαντών, στον οποίο ήταν και τιμώμενο πρόσωπο.

Ως γνωστόν, η Δόξα Υφαντών επανασυστάθηκε και πλέον θα συνεχίσει εκ νέου να αγωνίζεται στην Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία, χωρίς να είναι πλέον θυγατρική του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων. Ωστόσο μια μέρα μετά πήγε και στην προόνηση της Δόξας Προσκυνητών, που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης.

 width=«Ήρθα για τον χορό που γινόταν στην ομάδα της Δόξας Υφαντών από τον Τάσο και τον Τούλη Ξενοδοχίδη, οι οποίοι είναι φίλοι μου. Αλλά πολύ φίλος μου είναι και ο πρόεδρος των Προσκυνητών Γιώργος Λιάγκης, ο οποίος ήταν κι αυτός στον χορό και κανονίσαμε να βρεθώ στην προπόνηση των Προσκυνητών», σχολίασε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα “Χρόνος” ο Βάσια.

Ο κ. Χατζηπαναγής κατέφτασε προς το τέλος της προπόνησης, οπότε και φωτογραφήθηκε με τους παίκτες, το επιτελείο αλλά και τους μικρούς φίλους της Δόξας. Η ευχάριστη έκπληξη είχε ανακοινωθεί στους ποδοσφαιριστές λίγο πριν την έναρξη της προπόνηση. Μάλιστα, πληροφορίες του Rodopisports λένε ότι πολύ σύντομα ο Χατζηπαναγής θα ξαναμπεί στο γήπεδο για να παίξει για λογαριασμό της Δόξας Προσκυνητών.

Εάν γίνει αυτό σίγουρα θα είναι σίγπυρα ένα κορυφαίο γεγονός, αφού όσο και αν έχουν περάσει τα χρόνια, η μπάλα δεν ξεχνιέται και ο άνθρωπος αυτός όχι τυχαία αναδείχθηκε σε κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιτιστή του 20ου αιώνα εξαιτίας την καταπληκτικής τρίπλας του και των χορευτικών κινήσεων που έκανε στο γήπεδο, τις οποίες δεν είχε την ευκαιρία όμως να αναδειξει με την φανέλα της Εθνικής Ομάδας λόγω της συμμετοχής του με τις μικρές ομάδες της ΕΣΣΔ.

Ο Χατζηπαναγής μιλώντας πάντως στον “Χρόνο” δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη μεγάλη του αγάπη, τον Ηρακλή: «Η ομάδα ήρθε πάλι στην φυσική της θέση κι αυτό είναι πολύ καλό. Τέσσερα χρόνια ήταν εκτός της Super League και αυτό πιστεύω ευχαρίστησε όλους τους οπαδούς και όλο τον κόσμο».

Μιλώντας τέλος για το πως επηρεάζονται τα σπορ από την οικονομική κρίση, σχολίασε: «Τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά, αφού και η γενική κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι. Έτσι είναι και ο αθλητισμός».