Photos: Όσα έγιναν στην αγχωτική νίκη του Άρη Πετεινού με τον Ρεμβιακό για το Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης!

Έστω και με αρκετά μεγάλη δυσκολία ο Άρης Πετεινού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ρεμβιακού στο Αμοιρίδειο γήπεδο, φτάνοντας στη νίκη με 2-0 που τον χρίζει φαβορί για την πρόκριση στους «16» του θεσμού μια στροφή πριν το τέλος της Α’ φάσης.

Το παιχνίδι αποδείχτηκε αρκετά δύσκολο για την ομάδα του Πετεινού να ζορίζεται αρκετά απέναντι στην μαχητική ομάδα του Ρεμβιακού που πάλεψε μέχρι το τέλος για ένα θετικό αποτέλεσμα, με την εμπειρία των παικτών του Άρη να είναι αυτή που στο φινάλε της χάρισε τη νίκη. Το πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό με καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες, χωρίς σκορ αλλά με δύο δοκάρια. Αρχικά για τους γηπεδούχους στο 20’ με το ψηλοκρεμαστό σουτ του Αλή Ογλού να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 39’ ο Άρης ισοφάρισε τα δοκάρια με το σουτ του Μπουργλόγλου να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα του Ρεμβιακού.

Στην επανάληψη το ματς ήταν κυρίως παιχνίδι μονομαχιών στο κέντρο με τον Άρη να έχει τα ηνία αλλά να δυσκολεύεται να φτάσει στην εστία του Μουαρέμογλου. Όλα αυτά μέχρι το 84’ όταν ο Παναγιώτου έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο σου έλυσε τον γόρδιο δεσμό για την ομάδα του ανοίγοντας το σκορ, ενώ στο 89′ ο Κώστας Μπουρλόγλου βγήκε στην κόντρα επίθεση και με πλασέ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του καθαρίζοντας το ματς, με ένα τέρμα που ενδεχομένως να αποδειχθεί «χρυσό» για τον Πετεινό. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σάββας Κωνσταντινίδης με βοηθούς τους Γιώργο Πασχαλίδη και Γιάννη Παπαδημητρίου.

Πλέον η ομάδα του Άρη έχει φτάσει μετά από δύο ματς τους 4βαθμούς και βλέπει μπροστά της τον «τελικό» με την Ασπίδα το Σάββατο, εκεί η ομάδα του Πετεινού σε περίπτωση νίκης η ισοπαλίας προκρίνεται στην επόμενη φάση χωρίς να την ενδιαφέρει το άλλο ματς του ομίλου μεταξύ Ρεμβιακού και Ελπίδων Ξάνθης. Σε περίπτωση ήττας όμως τα πράγματα περιπλέκονται με τον Άρη να εξαρτάται από το πόσα τέρματα θα σημειώσουν οι Ελπίδες αλλά και πόσα θα δεχτεί αυτή από την Ασπίδα. Αυτή την στιγμή οι Ελπίδες με 1βαθμό έχουν συντελεστή -5, ενώ ο Πετεινός με τους τέσσερις βαθμούς έχει +2 αλλά σαφώς πιο δύσκολο παιχνίδι. Θυμηθείτε τα πλήρη αποτελέσματα και τις βαθμολογίες απο τα ματς της δεύτερης αγωνιστικής με ενα κλικ ΕΔΩ

ΡΕΜΒΙΑΚΟΣ 2011(Σαφέτ Ογλού Σαφέτ): Μουαρέμογλου, Σεφκέτογλου, Φαίκογλου, Τζεμαλήογλου, Σαίτ Ογλού, Μολά Οσμάν(67’ Σαλή Ογλού), Στάμου(46’ Αλή Οσμάν), Κιαμήλογλου(80’ Εσκενδέρ Γ.), Τζεμήλογλου(46’ Εσκενδέρ Χ.), Αλή Ογλού, Χουσείνογλου

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Ανέστης Νεοφυτίδης): Αναστασιάδης, Δασκαλόπουλος, Οικονόμου, Αθανασιάδης(46’ Γκαγκαίδης), Κασάπογλου, Ιγιαννίδης(90’ Ταντεβοσιάν), Παναγιώτου, Τονικίδης(14’ Σπυριάδης), Μπαρσεγιαννίδης(46’ Θωμαίδης), Μπουρλόγλου, Καρύδης(90’ Χατζηκυριάκος)