Με το βλέμμα στο… Προεδρικό οι άνθρωποι του Εθνικού! Οι εκλογές καθορίζουν την τύχη του Run Greece της Αλεξανδρούπολης

Η ημερομηνία των εκλογών απασχολεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτήν την περίοδο τους ανθρώπους της (εναπομείνασας, μετά την παραίτηση του προέδρου Μανόλη Βουκουρεσλή) διοίκησης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Από την ημερομηνία τους εξαρτάται η τύχη μιας μεγάλης διοργάνωσης που έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας για δεύτερη χρονιά ο σύλλογος, του Run Greece της Αλεξανδρούπολης. Ως γνωστόν, ο λαϊκός αγώνας δρόμου έχει προγραμματιστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή.

Ωστόσο η ημερομηνία αυτή παίζει και ως ημέρα στην οποία θα στηθούν οι κάλπες. Είναι η ημερομηνία που ζητούν σχεδόν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Αν αποφασιστεί αυτή, τότε είναι προφανές ότι το Run Greece δεν θα μπορέσει να διεξαχθεί εκείνη την ημέρα.

Το πιο πιθανό είναι όμως, όπως από την περασμένη εβδομάδα έχει γράψει το ThrakiSportS, οι εκλογές να διεξαχθούν μια εβδομάδα νωρίτερα, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει ίσως και εντός της ημέρας, με τον διορισμό της προέδρου του Αρείου Πάγου Β. Θάνου ως υπηρεσιακού Πρωθυπουργού.

Εφόσον πράγματι δεν υπάρξει κάποια απρόοπτη καθυστέρηση, μετά και την παραίτηση Τσίπρα και την επιστροφή των διερευνητικών εντολών από τους Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι εξαιρετικά πιθανό ακόμα και εντός της ημέρας να προκηρυχθούν οι πρόωρες εκλογές για τις 20 Σεπτεμβρίου.

Αν συμβεί αυτό και επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ, τότε το Run Greece της Αλεξανδρούπολης δεν θα κινδυνεύσει με αναβολή…