ΕΣΠΕΘΡ: Προσπάθεια από τον Άθλο Ορεστιάδας για να κατέβει άμεσα στο πρωτάθλημα

Ο Άθλος Ορεστιάδας, ο νέος σύλλογος που ουσιαστικά δημιουργήθηκε από τα σπάργανα του ΑΟΟ και των μελών της πρώην διοίκησής του που αποχώρησαν από την ομάδα, διανύει τις πρώτες ημέρες της ύπαρξής του.

Από αυτές τις πρώτες ημέρες ωστόσο, γίνεται προσπάθεια έτσι ώστε να σχηματιστεί άμεσα αγωνιστικό τμήμα και να προλάβει να κατέβει στο περιφερειακό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡ. Στην φάση αυτή οι προσπάθειες συγκεντρώνονται στον σχηματισμό ομάδας παμπαίδων.

Αν συγκεντρωθεί ικανός αριθμός παιδιών, τότε ο σύλλογος θα κατέβει στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡ. Σε διαφορετική περίπτωση, την πρώτη του χρονιά απλά θα καλλιεργήσει το άθλημα και από την επόμενη θα αρχίσει και τους επίσημους αγώνες.

Όπως εξήγησε στο ThrakiSportS ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ και πρώην αντιπρόεδρος του TAA ΑΟΟ Γιάννης Καράς, ο νέος σύλλογος δεν έχει απολύτως κανέναν σκοπό να “κλέψει” παιδιά που ήδη βρίσκονται στις ακαδημίες του ΑΟΟ, ο οποίος παραμένει στην καρδιά όλων των στελεχών και του Άθλου.

Επίσης διευκρίνισε ότι ο νέος σύλλογος έχει πέρα από το τμήμα πετοσφαίρισης μόνο τμήμα ποδοσφαίρου και δεν έχει εκφραστεί πρόθεση για επέκτασή του σε άλλα αθλήματα όπως η κολύμβηση και ο στίβος, όπως γράφτηκε την περασμένη εβδομάδα στο ThrakiSportS, προφανώς από κακή πληροφόρηση.