Επιπρόσθετα καθίσματα στο πέταλο των Πηγαδίων για τα παιχνίδια με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό! Πήρε 1.300 εισιτήρια η ΑΕΚ…

Σε ρυθμούς ΑΕΚ κινούνται άπαντες στο στρατόπεδο της Skoda Ξάνθη, με τους Θρακιώτες να θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Για το ματς του Σαββάτου με την ΑΕΚ, ωστόσο, κινητικότητα επικρατεί όχι μόνο στο αγωνιστικά αλλά και στα εξωαγωνιστικά, με μικροδιορθώσεις στο γήπεδο και προσθήκη περίπου 1.000 καθισμάτων στο πέταλο!

Βλέπετε, όπως αναμενόταν, η Skoda Ξάνθη αποδέχτηκε το αίτημα της φιλοξενούμενης ομάδας και θα της παραχωρήσει 1.300 εισιτήρια για το πέταλο των Πηγαδίων, όπως αναμένεται να συμβεί κάτι ανάλογο και στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό  την 4η και τον Παναθηναϊκό την 6η αγωνιστική, που θα είναι τα δυο επόμενα στο Skoda Xanthi Arena.

Για αυτό άλλωστε άνθρωποι της ομάδας εδώ και μέρες έχουν πέσει με τα μούτρα στην δουλειά ώστε μέχρι το Σάββατο να έχουν συμπληρωθεί τα καρεκλάκια που λείπουν από το πέταλο, καρεκλάκια που έσπασαν οπαδοί διάφορων φιλοξενούμενων ομάδων κατά την περσινή περίοδο.

Περνώντας κανείς μια βόλτα από το γήπεδο των Πηγαδίων, καταλαβαίνει εύκολα την διαφορά της εικόνας στην κερκίδα των φιλοξενούμενων μετά την προσθήκη περίπου 1.000 καθισμάτων, αλλά και κάποια άλλα μικρο-έργα που έγιναν στο γήπεδο ωστέ να είναι όλα στην εντέλεια το Σάββατο, στο πρώτο εντός έδρας φετινό παιχνίδι της Skoda.

Βέβαια ας ελπίσουμε αυτή η συγκυρία παρουσίας οπαδών ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού σε συνεχόμενα παιχνίδια δεν θα αποβεί… «μοιραία» για τα καρεκλάκια που με κόπο (και κόστος προφανώς) τοποθέτησαν αυτήν την περίοδο υπάλληλοι της ΠΑΕ, για να μπορούν οι φιλοξενούμενοι οπαδοί να κάθονται σαν άνθρωποι σε καρέκλες και να βλέπουν τα παιχνίδια.

Στην Ξάνθη ελπίζουν ότι οι φιλοξενούμενοι οπαδοί θα το εκτιμήσουν αυτό και δεν θα δούμε εικόνες του παρελθόντος, με τους οπαδούς να σπάνε τα συγκεκριμένα καθίσματα και να τα πετάνε στο γήπεδο ή να τους ανάβουν φωτιές και να τα καίνε. Υπενθυμίζεται ότι το εισιτήριο για το πέταλο κοστίζει στα 20 ευρώ.