Ξεκινά το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα Νέων της Super League! Ανατροπή σε σχέση με το πρόγραμμα και τους αντιπάλους Ξάνθης και Πανθρακικού…

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες των ομάδων Νέων της Super League, καθώς το προσεχές Σαββατοκύριακο ξεκινά το πρωτάθλημα των ομάδων Κ20 της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι Νέοι ως γνωστόν ακολουθούν το πρόγραμμα των αντρικών ομάδων, αλλά δεν θα ξεκινήσουν από την 2η αγωνιστική, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Το διήμερο 29-30 Αυγούστου όλες οι ομάδες θα μπουν στη μάχη με τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής.

Κατά συνέπεια, η ομάδα της Ξάνθης θα αγωνιστεί στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ ενώ ο Πανθρακικός θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης στην Κομοτηνή.

Κατά την διάρκεια της διακοπής της Super League λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, το πρωτάθλημα Κ20 θα συνεχιστεί κανονικά με την δεύτερη αγωνιστική και τα παιχνίδια της Ξάνθης κόντρα στην ΑΕΚ στα Πηγάδια, και του Πανθρακικού κόντρα στην Βέροια στην Κομοτηνή.

Από την τρίτη αγωνιστική οι αγωνιστικές σε πρωτάθλημα Ανδρών και Νέων θα διεξάγονται παράλληλα, όπως είχαμε μάθει όλα τα προηγούμενα χρόνια…