Και επίσημα παίκτης της Skoda Ξάνθη ο Ντάνιελ Νιέτο! Η εντυπωσιακή χρονιά στην “Μπάρτσα” και η μεταγραφή “ρεκόρ” στην Ειμπάρ!!!

Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης έφτασε στην πόλη της Θράκης ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Ντάνιελ Νιέτο που έμεινε ελεύθερος από την Ειμπάρ, και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις ανακοινώθηκε επίσημα αποτην ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.

Ο Νιέτο είναι γεννημένος στην Μαγιόρκα στις 4 Μαΐου του 1991, αγωνίζεται ως πλάγιος χαφ τόσο ως αριστερός όσο και ως δεξιός εξτρέμ, και έχει ύψος 1,73. Ξεκίνησε από την Ακαδημία τηςΜαγιόρκα, απ’ όπου πήρε μεταγραφή για την Εσπανιόλ Β’ το 2010  ενώ το 2011 αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Χιρόνα. Το καλοκαίρι του 2012 θα τον αποκτήσει η Αλκορκόν ομάδα Β’ κατηγορίας οπού θα ξεχωρίσει με την Μπαρτσελόνα να τον κάνει δικό της.

Στην Μπάρτσα ο Νιέτο θα αγωνιστεί στην Β΄ ομάδα που μετέχει στην Σεκούντα Ντιβιζιόν (Β’ Εθνική Ισπανίας) κάνοντας φανταστική σαιζόν με έι τέρματα σε 34παινχίδια, ενώ το καλοκαίρι του 2014 η Ειμπάρ θα τον αγοράσει από τους Καταλανούς κάνοντας μάλιστα ρεκόρ αγοράς παίκτη ξοδεύοντας ένα ποσό κοντά στις 100,000ευρώ. Με την Ειμπάρ ο Ντάνι Νιέτο θα αγωνιστεί 9 φορές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, χωρίς ωστόσο να πείσει με την παρουσία του, μένοντας ελεύθερος.

Ο Νιέτο να σημειώσουμε πως έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα της «Φούριας Ρόχας», μια και είναι διεθνής με την Κ16 της Ισπανίας

Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Daniel Nieto Vela.»