ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στην ήττα-αποκλεισμό του Εχίνου από τον Ορφέα Νέα Αμισσού(+photos)

Εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη που σφραγίζει την πρόκριση της στους «16» του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης πέτυχε ο Ορφέας Νέα Αμισσού και μάλιστα κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία, με τον Εχίνο να μένει εκτός θεσμού καθώς μετά την βαριά ήττα από τον Απόλλωνα Ξάνθης πραγματοποίησε ακόμη μια απογοητευτική εμφάνιση.

Η ομάδα του Γιάννη Γιοβανούδη μπήκε αποφασισμένοι από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με το τεχνικό δίδυμο του Εχίνου Γιουρούκ και Εκρέμ από την άλλη να μην τους φτάνουν οι βασικές απουσίες παικτών να βλέπουν μόλις στο 10’ τον πολύπειρο Ερκάν Κουράκ να αποχωρεί τραυματίας, τα προβλήματα του αντιπάλου της εκμεταλλεύτηκε σε απόλυτο βαθμό η ομάδα της Νέα Αμισσού που άνοιξε το σκορ μόλις στο 18’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Φλώρου. Με την συμπλήρωση 30’ λεπτών αγώνα οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους μετά από υπέροχη ατομική προσπάθεια του Πατμάζογλου, με το 2-0 να είναι και το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι καταφέρνοντας να σκοράρουν ακόμη ένα τέρμα με τον Γιώργο Αθανασόπουλο στο 58’ μετά από ασίστ του Ριντβάν, διαμορφώνοντας το 3-0 που έμελε να είναι

Σπουδαία νίκη για τη Νέα Αμισσό αν σκεφτεί κανείς πως αυτή η νίκη έρχεται απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία, ο Ορφέας θυμίζουμε αγωνίζεται στην Β’, και μάλιστα μια νίκη που συνδυάστηκε από την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου αφήνοντας εκτός θεσμού τον Εχίνο. Μαζί με τον Ορφέα Νέα Αμισσού στους «16» πέρασε και ο Απόλλων Ξάνθης που κέρδισε με 4-1 εκτός έδρας τους Τοξότες και στο μεταξύ τους παιχνίδι του Σαββάτου θα κριθεί απλά ποιος θα είναι πρώτος και ποιος δεύτερος.

ΟΡΦΕΑΣ Ν. ΑΜΙΣΣΟΥ(Γ. Γιοβανούδης): Τογγουλίδης Γ., Καραγιαννίδης, Τογγουλίδης Α., Τσαντίδης, Αθανασιάδης (53’Σαχπατζίδης Θ.), Μπατζακίδης, Πατμάζογλου, Φλώρος (67’ λ.τρ.Σαββόπουλος), Αθανασόπουλος (82’ Παυλίδης), Ριντβαν, Μπαργκάν.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ(Γιουρούκ – Εκρέμ): Αμούτσκα Μ., Μπακάλ, Κουράκ Μ., Κουράκ Ερ.(10’ λ.τρ. Γιαζιτζή Μ.), Μποασί, Γιαζιτζή Σ.(53’ Τζομιάδης), Κότς, Κισσά, Χότσκα, Κάλφα, Σερντάλ

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες απο το παιχνίδι όπως δημοσιεύτηκαν απο την σελίδα του Ορφέα στο facebook