Photos: Οι «μαγικές» στιγμές των κοριτισών του Προμηθέα Ξάνθης που καθήλωσαν το κοινό στο τουρνουά της Εθνικής στην Ξάνθη!

Μπορεί όλα τα φώτα όπως είναι φυσιολογικό να ήταν στραμμένα πάνω στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ στο τριήμερο διεθνές τουρνουά που διεξήχθη στην πόλη της Ξάνθης, ωστόσο σημαντική κρίνεται και η παρουσία και συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Προμηθέα Ξάνθης, του τοπικού συλλόγου Ενόργανης Γυμναστικής.

Τα μικρά κορίτσια του Συλλόγου εντυπωσίασαν με την παρουσία τους όλο το τριήμερο και κέρδισαν με το παραπάνω το ζεστό χειροκρότημα του πλήθους που γέμισε το Αμοιρίδειο για το υπέροχο και συνάμα εντυπωσιακό θέαμα που προσέφεραν στα διαλείμματα των αγώνων. Οι μικρές γυμνάστριες του Προμηθέα, υπό τις οδηγίες των προπονητριών του συλλόγου, με τις επιδείξεις τους στο ημίχρονο των παιχνιδιών, κατάφεραν να κρατούν συνεχώς το ενδιαφέρον του κοινού αναλλοίωτο, καθώς παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον τις θεαματικές ασκήσεις εδάφους που πραγματοποίησαν.

Πέρα όμως από το θέαμα, τα μικρά κορίτσια του Προμηθέα ήταν από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές της Εθνικής, καθώς με τον παλμό τους στην κερκίδα έδιναν ένα ξεχωριστό χρώμα και συχνά πυκνά «παρέσερναν» και το υπόλοιπο κοινό να φωνάζει συνθήματα. Αναμφίβολα αυτό το τριήμερο ήταν ξεχωριστό για τις μικρές αθλήτριες του Προμηθέα και τις προπονήτριες τους, αλλά και για τους γονείς των μικρών κοριτσιών που τα παρακολουθούσαν με υπερηφάνεια καθώς ξεδίπλωναν το ταλέντο τους στο παρκέ του «Φίλιππος Αμοιρίδης».

Πανευτυχής για αυτή την παρουσία του συλλόγου ήταν και η πρόεδρος του Προμηθέα Ξάνθης που συχνά πυκνά τόνιζε κατά την διάρκεια του τουρνουά δεν έκρυβε πόσο χαρούμενη ήταν, βλέποντας τις μικρές αθλήτριες του συλλόγου να είναι τόσο ευτυχισμένες, αλλά και για την ανταπόκριση που είχε ο σύλλογος από τους διεθνείς μας κατά την παρουσία των μικρών κοριτσιών του Προμηθέα στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής. Δείτε τις φωτογραφίες…