Photos: 20 κλικ από τη νίκη-έκπληξη ομάδας επιλέκτων ΕΠΣ Θράκης επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

O Eθνικός Αλεξανδρούπολης συμμετείχε στο τουρνουά της Μεσούνης, που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο αθλητικό κέντρο ”Παρασκευούδης” στον Αίγειρο, όπου έλαβαν μέρος επίσης οι Επίλεκτοι του Νομού Ροδόπης, η ομάδα Κ17 της Skoda Ξάνθη και οι Επίλεκτοι Ακαδημιών του Νομού Ροδόπης Κ17.

Η ομάδα του Κώστα Βουρδόγλου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σε μία ακόμη φιλική αναμέτρηση πρόσωπα και σχήματα στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν, ηττήθηκε με 2-1 από τους Επιλέκτους της ΕΠΣ Θράκης, αποτέλεσμα που χαρακτηρίστηκε έκπληξη.

Από το ξεκίνημά του το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και αμφίρροπο, με πολλές αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 5ο λεπτό οι Επίλεκτοι της Ροδόπης άνοιξαν το σκορ με το σουτ του Καλοδημίδη. Στο 10′ η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ισοφάρισε με όμορφο σουτ του Πελτέκη μετά από πάσα του Τορομανίδη.

Στο δεύτερο μέρος έγιναν αρκετές αλλαγές με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 51ο λεπτό με τους Επίλεκτους της Ροδόπης να σημειώνουν το τελικό 2-1 με δυνατό σουτ του Ξενάκη. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης χάθηκαν ορισμένες ακόμα ευκαιρίες, αλλά δεν άλλαξε το αποτέλεσμα.

Δείτε φωτορεπορτάζ από τον αγώνα μέσα από το φακό του Rodopisports, που ήταν και ο διοργανωτής του τουρνουά που φιλοξενήθηκε στην Μεσούνη…