Photos: 20 κλικ από την φιλική ήττα του Σουφλίου στην Βουλγαρία από την Μπότεφ

Την ήττα με 3-2 γνώρισε στο Γκαλόποβο της Νοτιοανατολικής Βουλγαρίας ο Έβρος Σουφλίου, στο διεθνές φιλικό παιχνίδι που έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας με την Μπότεβ Γκαλάμποβο, ομάδα Β’  κατηγορίας της Βουλγαρίας.

Ο Έβρος απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίστηκε το Σάββατο (νίκη 2-1 με Ντομπρούζντα) για το πρωτάθλημα, είχε και δοκάρι, στην αναμέτρηση που διεξήχθη για τα 70χρόνια του Μπότεβ.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο Στάδιο «Χρίστο Μπότεβ», με τους Βούλγαρους να αγωνίζονται με πολλές αλλαγές μια και το πρωτάθλημα είναι εν εξελίξει, να ανοίγουν το σκορ με τον κορυφαίο του αγώνα Χαλίλ Ρετζέπ μόλις στο 19’.

Ο Έβρος προσπάθησε  να απαντήσει, όμως το σουτ του Μέρτικα δύο λεπτά αργότερα κατέληξε στο δοκάρι των γηπεδούχων. Η ομάδα του Έβρου συνέχισε την πίεση της και κατάφερε να ισοφαρίσει με σου του Λίτσκα στο 37’, όμως ο Χαλίλ Ρετζέπ βρήκε ξανά δίχτυα στο 39’ για να δώσει εκ νέου προβάδισμα στην Μπότεβ.

Στο δεύτερο μέρος ο Έβρος μπήκε πιο δυνατά ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, κάτι που κατάφερε στο 63’ με τέρμα του υπο δοκιμή Βόλγου.  Στο τελευταίο εικοσάλεπτο χάθηκαν εκατέρωθεν καλές στιγμές με τους γηπεδούχους να φτάνουν τελικά στη νίκη με τον Χαλίλ Ρετζέπ να πετυχαίνει χατ-τρικ και με το τέρμα του στο 88’ να χαρίζει τη νίκη στην Μπότεβ Γκαλάμποβο.

Θετικά δείγματα άφησε η ομάδα του Σουφλίου που πλέον στρέφει την προσοχή της στο επόμενο φιλικό παιχνίδι με τον Νέστο Χρυσούπολης στο Σουφλί την Πέμπτη.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι η παρουσία του Βούλγαρου τερματοφύλακα Στέφανο Κούντσεφ, που όπως αναφέρουν τα βουλγάρικα μέσα θα συνεχίσει την καριέρα του στο Σουφλί μετά την διπλή… περσινή του παρουσία στα Τρίκαλα (έφυγε αλλά γύρισε μετανιωμένος μετά από ένα τρίμηνο), με τον Βούλγαρο πορτιέρο να παρακολουθεί την αναμέτρηση της νέας του ομάδας.

Δείτε φωτογραφίες από την ιστοσελίδα της βουλγαρικης ομάδας.