Δηλώσεις Χασομέρη και Παπαγεωργίου μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Αστέρα Τρίπολης

Οι Παπαγεωργίου και Χασομέρης ήταν οι παίκτες από τον Πανθρακικό που έκαναν δηλώσεις μετά την ήττα της ομάδας της Κομοτηνής από τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Χασομέρης, που είναι ο μόνος βέρος Κομοτηναίος της ομάδας, αγωνίστηκε ως αλλαγή. Ήταν εμφανώς απογοητευμένος από το αποτέλεσμα αλλά υποστήριξε πως παρά την κακή αρχή, εκτιμά πως ο Πανθρακικός διαθέτει το σύνολο για να πετύχει και φέτος την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Δεν περιμέναμε να ξεκινήσουμε έτσι το πρωτάθλημα. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως θέλαμε. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να προηγηθεί ο Αστέρας. Δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε όπως θέλαμε. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε αλλά και πάλι δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε, αντίθετα δεχτήκαμε ένα δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσε ουσιαστικά το παιχνίδι. Βέβαια είχαμε απέναντί μας πολύ καλό αντίπαλο αλλά και εμείς δεν παρουσιαστήκαμε καλά, δεν δείξαμε το πάθος που έπρεπε σε εντός έδρας παιχνίδι με αποτέλεσμα να ηττηθούμε. Ωστόσο έχουμε καλή ομάδα, κάναμε καλή προετοιμασία, ωστόσο δεν ξεκινήσαμε καλά. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα ακόμα μέσα από τα παιχνίδια θα βελτιωθούμε και θα προσπαθήσουμε να σώσουμε την ομάδα”.

Από την πλευρά του, ο Παπαγεωργίου είπε: “Ημασταν συγκεντρωμένοι στην αρχή, στο πρώτο μισάωρο. Θεωρώ ότι δεν μας απείλησε ουσιαστικά ο Αστέρας με πολλές ευκαιρίες. Περιμέναμε μία πίεση, αλλά νομίζω ότι σταθήκαμε αρκετά καλά. Ωστόσο δεχθήκαμε ένα  γκολ εκεί που δεν το περιμέναμε. Ίσως να ήταν και φάουλ σε αυτήν την φάση. Χωρίς ουσιαστικές ευκαιρίες όμως ο Αστέρας κατάφερε να βάλει δύο γκολ και πήρε το παιχνίδι. Εμεις κάναμε αρκετά λάθη, ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι. Δεν καταφέραμε να παιξουμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε, ελπίζω να μάθουμε από τα λάθη μας και να τα περιορίσουμε και να γίνουμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε και να πάρουμε από το ματς είναι να διορθώσουμε τα λάθη και να γίνουμε καλύτεροι”.