LIVE από την Τούμπα για την πρεμιέρα της Super League: ΠΑΟΚ – Skoda Ξάνθη 0-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ΠΑΟΚ – Skoda Ξάνθη, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Κώστας Καραγιάννης βρίσκεται στο γήπεδο της Τούμπας και μεταδίδει…

Καλησπέρα από την Τούμπα, όπου θα παρακολουθήσετε τον πρώτο αγώνα της Ξάνθης για το πρωτάθλημα απέναντι στον ΠΑΟΚ που προέρχεται από την 5-0 με την Μπρόντμπι για το Europa League.

Ωρα 18:42 Σχεδόν μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (στις 19:15), την ίδια ώρα αγωνίζονται Ατρόμητος- Λεβαδειακός και Βέροια-ΠΑΣ Γιάννενα. Πιο αργά, στις 21:30 θα διεξαχθεί το τέταρτο ματς της ημέρας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο.

Ωρα 18:50 Αγωνιστικά ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που έκανε την έκπληξη αφήνοντας όλους τους νεοαποκτηθείς πλην Ερέα, Ντιμιτρόφ, Ζαραδούκα και Τσενάμο εκτός αποστολής.

Ωρα 18:56 Από την άλλη  ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα μια και δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κάτσε, Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη και τους νεοαποκτηθείς Μαλεζά και Κολοβέτσιο, ενώ αντίθετα στην αποστολή θα είναι τα νέα αποκτήματα του «δικέφαλου» Τσίμιροτ, Σάμπο, Ζάιρο και Λέοβατς.

Ωρα 18:58 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μιχάλης Κουκουλάκης από το Ηράκλειο της Κρήτης με βοηθούς τους Ποντίκη (Πρέβεζα) και Μαγιάνη (Άρτας), και τέταρτο τον Ανανία Φωτιάδη από τις Σέρρες.

Ωρα 19:00 Η ενδεκάδα της Ξάνθης: Τσέναμο, Ουάλας, Καρυπίδης, Φλίσκας, Μπέρτος, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Ντιμιτρόφ, Λουσέρο, Σολτάνι, Καπετάνος

Ωρα 19:06 Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Όλσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Τζιόλης, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Σάμπο, Μακ

Ωρα 19:10 Στον πάγκο της Ξάνθης κάθονται: Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Χερέα, Ορφανίδης, Λισγάρας, Ζαραδούκας, Ράνος.

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ κάθονται οι Γλύκος, Σκόνδρας, Κουλούρης, Κωνσταντινίδης, Μυστακίδης, Κίτσιου, Σαββίδης.

Ωρα 19:15 : Όλα έτοιμα για την έναρξη του αγώνα

1′ Ο διαιτητής σφυρίζει την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟΚ – Skoda Ξάνθη και παράλληλα την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 για τις δύο ομάδες.

6′ Κερδισμένο φάουλ του Βασιλακάκη για την SKODA Ξάνθη που βάζει την ακριτική ομάδα στη περιοχή του ΠΑΟΚ χώρις όμως να μπορέσει να απειλήσει.

14΄Ο ΠΑΟΚ έχει την κατοχή χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα

20′ Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το κερδισμένο φαουλ σε πλεονεκτική θέση με τον Τζαβέλλα να στέλνει την μπάλα επάνω στο τείχος.

22′ Ο ΠΑΟΚ γίνεται όλο και πιο απειλητικός. Η μπάλα περνά απο τον Ροντρίγκες στον Λέοβατς με τελικό αποδέκτη τον Μακ και τη μπάλα να καταλήγει ψηλά αουτ.

24′ Ο Τσίμιροτ αφήνει την θέση του στον Σαββίδη λόγω τραυματισμού

27′ Η Skoda Ξάνθη επιτίθεται απο τα αριστερά, με τον Σολτάνι να βγάζει σέντρα και τον Όλσεν να διώχνει.

31′ Ο Μπέρτος υποχρεώνει τον Σαββίδη σε φαουλ σε καλό σημείο έξω απο την μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ.

32′ Η άμυνα του ΠΑΟΚ απομακρύνει το κίνδυνο και έπειτα απο φάση διαρκείας παραχωρεί κόρνερ.

37′ Σουτ του Καπετάνου έξω από την περιοχή, αλλα μπλόκαρε εύκολα ο Όλσεν.

39‘ Ο Ντιμιτροφ μόνος του δεξιά δεν έκανε το καλο κοντρολ από σέντρα του Σολτάνι και η μπάλα έφυγε άουτ. Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος ανοίγει το σκορ απέναντι στον Λεβαδειακό με τον Μπρίτο.

44′ Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στη Βέροια με τον Ακόστα

45+1′ Κίτρινη στο Μπέρτο για επικίνδυνο μαρκάρισμα

45+2′ Αναστάτωση στο πάγκο της Ξάνθης και επεισόδια με τη λήξη του ημιχρόνου ανάμεσα σε Καζναφέρη, Λουτσέσκου και παικτες του ΠΑΟΚ.

Τέλος ημιχρόνου. Η Ξάνθη στέκεται καλά στην πρεμιέρα της στην Τούμπα στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Αποτέλεσμα ημιχρόνου ΠΑΟΚ- Skoda Ξάνθη 0-0

Ωρα 20:20 Όλα έτοιμα για την έναρξη του β’ ημιχρόνου

46′ Ο άρχοντας του αγώνα κ.Κουκουλάκης σφυρίζει τη έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

49′ Καλό σουτ από αριστερά του Λέοβατς η μπάλα άουτ

55′ Πρώτη αλλαγή για την ομάδα της Skoda Ξάνθης με τον Μπαξεβανίδη να περνάει στη θέση του Ντιμιτρόφ.

56′ Νέα αναστάτωση στο παιχνίδι με τους φίλους του ΠΑΟΚ να βρίζουν τον Λουτσέσκου. Αψιμαχία Λουτσέσκου με Μακ.

58′ Κίτρινη κάρτα σε Σολτάνι

62′ Δεύτερη αλλαγή για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντινίδης περνά στη θέση του Γκάρι Ροντρίγκες.

63′ Δεύτερη αλλαγή και για την Ξάνθη με τον Καπετάνο να αποχωρεί και τη θέση του να παίρνει το νέο απόκτημα της ακριτικής ομάδας, Ερέα.

69′ Ο Σαββίδης παρατηρείται με την κίτρινη κάρτα.

70′ Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάτι που συμφέρει την Ξάνθη.

73′ Διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Ζάιρο κάνει το γύρισμα μέσα στη μεγάλη περιοχή της Ξάνθης με το Μπέρτο να διώχνει πάνω στη γραμμή. Στη συνέχεια ο Σάμπο επιχειρεί καλό σουτ έξω απο τη μεγάλη περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει ελάχιστα εκτός.

75′ Στά άλλα παιχνίδια παραμένουν τα σκορ του πρωτου ημιχρόνου Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1, Ατρόμητος- Λεβαδειακός 1-0

76′ Κιτρινη κάρτα στον Παπαστεριανό για επικίνδυνο παιχνίδι

77′ Οι δυο ομάδες κλείνουν μαζί τις αλλαγές τους. Για τον ΠΑΟΚ αλλαγή στην αλλάγή, ο Σαββίδης παραχωρεί τη θέση του στον Μυστακίδη. Για την Ξάνθη ο Ράνος περνάει στη θέση του Βασιλακάκη.

79′ Κίτρινη στο Φλισκα.

85′ Πιέζει ο ΠΑΟΚ αφού μένουν ακόμα πέντε λεπτά να συμπληρώσουμε τα ενενήντα λεπτά.

86′ Καλή ευκαιρία για την Ξάνθη με τον Μπαξεβανίδη αλλα ο Τζαβέλας διώχνει σε κόρνερ

89′ Χλιαρό σουτ του Σάμπο στα χέρια του Τζενάμο

90′ Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων

90+3′ Κρατάει η Ξάνθη. Στα άλλα παιχνίδια έχουμε τελικά. Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 με γκολ Ναζλίδη στις καθυστερήσεις Ατρόμητος- Λεβαδειακός 1-0

Τέλος του αγώνα. Η Ξάνθη πήρε καλό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα στην Τούμπα απέναντι σε έναν μέτριο ΠΑΟΚ. Τελικό αποτέλεσμα ΠΑΟΚ- Skoda Ξάνθη 0-0