ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στην επιβλητική νίκη του Ορφέα στην έδρα του ΑΠΟΞ (+photos)

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα ο Ορφέας ξεκίνησε με το δεξί της αγωνιστικές του υποχρεώσεις κερδίζοντας με 5-1 τον μαχητικό ΑΠΟΞ στο Αμοιρίδειο, στο μοναδικό Σαββατιάτικο παιχνίδι του 2ου ομίλου της Α’ φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα του Ορφέα μπήκε δυνατά έχοντας δοκάρι με τον Χαραλαμπίδη, ωστόσο ο νεανικός ΑΠΟΞ αιφνιδίασε τους αντιπάλους του ανοίγοντας το σκορ με σουτ του Τουμπαρίδη στο 10’. Η απάντηση ωστόσο των φιλοξενούμενων δεν άργησε πολύ να έρθει με τους παίκτες του Ορφέα να ανατρέπουν το σε βάρος τους σκορ πριν την λήξη του πρώτου μέρους, ισοφαρίζοντας αρχικά στο 24’ με ωραίο σουτ εκτός περιοχής από τον Μόσχο, και εν συνεχεία στο36’ παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Μυγγίδη, την παράβαση κέρδισε ο Μουμίνογλου Τουγιάλ που ανετράπη μέσα στην περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος ο Ορφέας μπήκε πιο δυνατά θέλοντας να καθαρίσει το ματς με τον Γιάννη Καραγκιόζη στο 58’ να πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό τέρμα καθώς με ψιλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα του ΑΠΟΞ για το 1-3. Στο 68’ ο Χακή εκμεταλλεύτηκε αναμπουμπούλα στην περιοχή των γηπεδούχων και με σούτ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, με τον Χουσείνογλου Ερντίντς να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 81’ έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τζεβελεκίδης με βοηθούς τους Γκώγο και Παπαδημητρίου.

ΑΠΟΞ: Ξανθόπουλος(46’ Ευφραιμίδης), Παπούδης, Μαυρίδης(62’ Αλεξούδης), Χιώτης, Ελευθεριάδης, Καλαϊτζής, Μόσχου, Κουρούδης, Μουξιός, Τουμπαρίδης, Θεολογίτης(46’ Τσουρνίδης)

ΟΡΦΕΑΣ PUMA ΞΑΝΘΗΣ: Σαμπεδίν Αλή, Τζαμπάζ Χακή(69 Μικερά Οκάν), Καρά Αλή(75’ Κουτσομιχάλης), Πιλέ(46’ Χουσείνογλου Ερντίντς), Μαλαδένης, Μαυρόπουλος, Χίντ(46’ Καραγκιόζης Γ.), Μόσχος, Χαραλαμπίδης(60’ Καραγκιόζης Β.), Μυγγίδης, Μουμίνογλου