LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής η πρεμιέρα της Super League: Πανθρακικός – Αστέρας Τρίπολης 0-2 (Τελικό Αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Πανθρακικού – Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο ανοίγει η αυλαία της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Καλησπέρα από το ΔΑΚ Κομοτηνής. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο Πανθρακικός κάνει ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα. Πέρυσι το πρώτο χρονικά ματς του πρωταθλήματος ήταν στην Κέρκυρα, φέτος στο ΔΑΚ Κομοτηνής απέναντι στον Ευρωπαίου Αστέρα Τρίπολης.

Ωρα 18:44  Σχεδόν μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (στις 19:15), αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα θα έχουμε και το παιχνίδι Καλλονή – Ηρακλής. Πιο αργά, στις 21:30 θα διεξαχθεί το τρίτο ματς της ημέρας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Πλατανιά.

Ώρα 18:51 Σύμμαχος του Πανθρακικού στη σημερινή πρεμιέρα είναι και η πολύ καλή παράδοση που έχει εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης, από τον οποίο δεν έχει χάσει ποτέ στην Κομοτηνή, μετρώντας μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες.

Ώρα 18:56 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων. Για τον Πανθρακικό ξεκινάνε οι Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Σερφά, Μελίσσης, Παπαγεωργίου, Παπαχρήστος, Μεχία, Χαβίτο, Ροτζέριο, Τζάνης και Ίγκορ. Για τον Αστέρα Τρίπολης η αρχική ενδεκάδα απαρτίζεται από τους Κοζίτσκι, Γιαννούλης, Γκοϊάν, Αλόκα, Ζησόπουλος, Ιγκλέσιας, Χαμντανί, Μάσα,Μπερτόλιο, Λανθαρότε και Γιάννου.

Ώρα 19:01 Στον πάγκο για τον Πανθρακικό βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Χρήστου, Μπουγαΐδης, Ηλιάδης, Σέτι, Νικόλτσης και Χασομέρης, ενώ για τον Αστέρα Τρίπολης οι Θεοδωρόπουλος, Σκουρτάι, Παντελιάδης, Δημούτσος, Ντούντου, Φούντας και Έντερσον.

Ώρα 19:07 Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας, με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας και τον Αλέξανδρο Γρέβενη από τον Σύνδεσμο Χαλκιδικής και τέταρτος διαιτητής είναι ο Γεώργιος Κύζας από τον Συνδεσμο Δράμας.

Ώρα 19:09 Ανάμεσα στους θεατές βρίσκεται και ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού Ντενίζ Μπαϊκαρά, ο οποίος ακόμα δεν έχει κλείσει σε κάποια ομάδα και η παρουσία του στις εξέδρες του ΔΑΚ φουντώνουν και πάλι τις φήμες για εκ νέου συμφωνία και νέο συμβόλαιο με  την ομάδα του Πανθρακικού

Ώρα 19:10 Αν και διανύουμε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού, το σκηνικό στην Κομοτηνή θυμίζει εδώ και λίγη ώρα φθινόπωρο, με τη βροχή να έχει κάνει την εμφάνιση της. Πάντως ο αγωνιστικός χώρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ώρα 19:12 Οι παίκτες των δύο ομάδων κάνουν την επίσημη εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο. Σε λίγο θα έχουμε το πρώτο σφύριγμα της χρονιάς.

1′ Έναρξη του αγώνα

2′ Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι. Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Λανθαρότε, μπλοκάρει ο Αθανασιάδης.

7′ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό, όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ ο Ιγκλέσιας προσπάθησε να διώξει, η μπάλα βρήκε στον Ίγκορ και πήρε πορεία προς την εστία του Αστέρα, με τον Κοζίτσκι να πετάγεται ενστικτωδώς και να αποκρούει εντυπωσιακά τη μπάλα.

8′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι στον Μπερτόλιο για θέατρο.

20′ Χώρις κάτι αξιόλογο μετά τη φάση του Ίγκορ, σε ένα παιχνίδι με πολλά λάθη.

25′ Γκολ για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μπερτόλιο “παγώνει” το βροχερό ΔΑΚ Κομοτηνής. Ο Μάσσα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Αθανασιάδης έκανε κακή έξοδο και ο Μπερτόλιο αμαρκάριστος με κεφαλιά έκανε το Πανθρακικός – Αστερας Τρίπολης 0-1.

27′ Ευκαιρία για τον Αστέρα να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν ο Ιγκλέσιας έκανε πολύ ωραία προσπάθεια, σούταρε από το ημικύκλιο της περιοχής, όμως ο Αθανασιάδης έδιωξε σε κόρνερ.

32′ Κίτρινη κάρτα στον Γιάννου.

33′ Μακρινό σουτ του Μάρτινς, η μπάλα άουτ.

36′ Τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης.  Ο Μάσσα πίεσε και έκλεψε την μπάλα από τον Αθανασιάδη, σούταρε, όμως ο Σερφά με κεφαλιά έδιωξε πάνω στη γραμμή και έσωσε την ομάδα του από ένα δεύτερο τέρμα.

37′ Κίτρινη κάρτα στον Χαμντανί.

38′ Φάουλ του Χαβίτο, η μπάλα ψηλά άουτ.

44′ Σέντρα σουτ  του Λανθαρότε, διώχνει αρχικά ο Αθανασιάδης και στη συνέχεια ο Ποτουρίδης.

 45′ Κίτρινη κάρτα στον Αθανασιάδη για διαμαρτυρία.

45′ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Αστέρα να είναι καλύτερος και να προηγείται με το γκολ του Μπερτόλιο. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Πανθρακικός – Αστέρας Τρίπολης 0-1.

46′ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

 50′ Φάουλ από τον Τζάνη, μπλοκάρει εύκολα ο Κοζίτσκι.

54′ Κίτρινη για τον Αλόκο.

56′ Πρώτη αλλαγή στο παιχνίδι για τον Πανθρακικό. Ο Παπαχρήστος αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο και στη θέση του περνάει ο Χασομέρης.

59′ Κίτρινη κάρτα στον Ιγκλέσιας.

63′ Γκολ για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γιάννου σούταρε, ο Αθανασιάδης απέκρουσε ενστικτωδώς, όμως ο παίκτης του Αστέρα με δεύτερη προσπάθεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Πανθρακικός – Αστέρας Τρίπολης 0-2.

64′ Αλλαγή για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Φούντας περνάει στη θέση του Λανθαρότε.

69′ Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Σέτι στη θέση του Παπαχρήστου.

70′ Κίτρινη κάρτα στον Γιαννούλη.

71′ Σουτ του Χασομέρη στην κίνηση, η μπάλα άουτ.

74′ Δεύτερη αλλαγή και για τον Αστέρα. Ο Δημούτσος στη θέση του Μάσα.

77′ Αποβολή για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μπερτόλιο εκτέλεσε φάουλ χωρίς να σφυρίξει ο διαιτητής της αναμέτρησης, αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι και αποβάλλεται.

78′ Σουτ του Φούντα, διώχνει σε κόρνερ ο Αθανασιάδης.

83′ Κλείνει τις αλλαγές του ο Μάνουελ Ρόκα. Ο Νικόλτσης στη Θέση του Ροτζέριο Μάρτινς.

85′ Καλή ευκαιρία για τον Πανθρακικό, η κεφαλιά του Τζάνη όμως από καλό σημείο πέρασε άουτ.

86′ Σουτ του Δημούτσου, μπλοκάρει ο Αθανασιάδης.

87′ Τελευταία αλλαγή και για τον Αστέρα. Ο Τορμένα περνάει στη θέση του Ιγκλέσιας.

88′ Σέντρα του Χασομέρη από τα αριστερά, ο Τζάνης δεν προλαβαίνει να κάνει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του εξουδετερωμένου Κοζίτσκι.

90′ Τέσσερα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90’+4 Τέλος του αγώνα, που βρίσκει νικητή τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Ο Πανθρακικός προσπάθησε να πετύχει κάποιο τέρμα είτε για να ισοφαρίσει, είτε για να μειώσει, όμως δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιχνιδιού. Τελίκό αποτέλεσμα: Πανθρακικός – Αστέρας Τρίπολης 0-2.

Ακολουθεί ρεπορτάζ, φωτορεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών της σημερινής αναμέτρησης.