Αντίπαλος των Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Έβρου Σουφλίου ο… Άγγελος Βιλανάκης

Τα «κοκκινόμαυρα» του Απόλλωνα Καλαμαριάς θα φορά τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ο Άγγελος Βιλανάκης στην προσπάθεια του για το πρωτάθλημα στο 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής (όπου μετέχουν ο Έβρος Σουφλίου και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης).

Ο 21χρονος μέσος ποδοσφαιριστής θεωρείται μεγάλο ταλέντο και αγωνιζόταν στον Οδυσσέα Κορδελιού και πρόπερσι πέτυχε σε 28 αγώνες 7 γκολ. Πέρυσι είχε κοπεί την τελευταία στιγμή από τον Αρη, εξαιτίας θέματος που δεν είχε να κάνει με το αγωνιστικό, αλλά με κάποιες παλαιότερες αναρτήσεις του στο facebook. Οι συλλογικές προτιμήσεις του (οπαδός ΠΑΟΚ), αλλά και κάποιες άλλες συμπεριφορές με σχόλια του στο παρελθόν αποτελεσαν το λόγο της αποπομπής του.

Φυσικά πάντως, για να μην μπερδευτείτε, δε πρόκειται για τον παλιό παίχτη της Skoda Ξάνθη και της Εθνικής Ελπίδων, αλλά για τον ανηψιό του.

Ο (42χρονος πλέον) Άγγελος Βιλανάκης αγωνίστηκε από το 1994 μέχρι το 1999 στην ομάδα της Θράκης έχοντας σε πέντε περιόδους 108 συμμετοχές και 21 γκολ στο πρωτάθλημα και 4 συμμετοχές και δύο γκολ στο κύπελλο.

Ο Άγγελος Βιλανάκης ξεκίνησε από τον Οδυσσεα Κορδελιού επίσης, αγωνίστηκε σε Εορδαικό πριν τη Ξάνθη, τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Ιωνικό, Προοδευτική, Παναχαϊκή, ΠΑΣ Γιάννινα, Τρίκαλα (παίχτης-προπονητής), Βύζαντα Μεγάρων, Ατρόμητο Λάππα (ομάδα της ΕΠΣ Αχαΐας), Δόξα Νέας Μανωλάδας (σύλλογο της ΕΠΣ Ηλείας) και Δόξα Νιφορέικων.

Αυτή τη στιγμή ο 41χρονος πλεον Βιλανάκης είναι προπονητής σε ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη).