Αυξάνεται η παροικία του Πανθρακικού στον Αγροτικό Αστέρα

Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοίνωσε την απόκτηση του αμυντικού Διονύση Μακρυδημήτρη, όπου θα συναντήσει τους πρωην συμπαίχτες του στον Πανθρακικό Αχιλλέα Σαρακατσάνο και Δημήτρη Σκλιοπίδη.

Γεννημένος στη Ρόδο στις 26/1/1985, ο νέος ποδοσφαιριστής των «σταχυοφόρων» μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια ως κεντρικός αμυντικός και αμυντικός μέσος.

Το βιογραφικό του αναδεικνύει δεκάδες συμμετοχές σε Super League και δεύτερη κατηγορία, όταν αγωνίζονταν στην Κέρκυρα (2008-2011) και αργότερα στον Πανθρακικό (2011-2014).

Γνωρίζει πολύ καλά και τη Football League, όπου αγωνίστηκε πέρσι με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, πετυχαίνοντας μάλιστα 2 γκολ σε 26 εμφανίσεις.

Ο 30χρονος Ροδίτης εξήγησε πως οι λόγοι που τον έπεισαν να αποδεχτεί την πρόταση του Αστέρα είναι οι πλέον σημαντικοί στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή.

«Οι φιλοδοξίες, οι στόχοι, η οργάνωση και η φιλοσοφία της ομάδας συνάδουν με τις δικές μου απαιτήσεις. Από την πρώτη στιγμή που με πλησίασε ο Αστέρας ήμουν θετικός και η απόφαση μου έγινε ακόμα πιο εύκολη, όταν ο πρόεδρος και ο προπονητής μου ανέλυσαν τα σχέδια τους για το μέλλον»

Έχοντας αφήσει πίσω του την περίοδο των διαπραγματεύσεων και έχοντας καταλήξει στην επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο Διονύσης Μακρυδημήτρης νιώθει πανέτοιμος να μπει στο κλίμα της νέας του ομάδας.
«Είμαι ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ, ανυπόμονος να ξεκινήσω προπονήσεις και φυσικά θέλω να γνωριστώ με τους νέους μου συμπαίκτες αγωνιστικά και έξωαγωνιστικά. Το γεγονός ότι η νέα μου ομάδα διαθέτει τόσους καταξιωμένους ποδοσφαιριστές, με κάνει να αισθάνομαι ακόμα καλύτερα για την επιλογή μου και να θέλω να γίνω ένα σημαντικό κομμάτι του συνόλου»

Με εμπειρία και παραστάσεις από τη Super League και τη Football League, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας, του Πανθρακικού και του Ολυμπιακού Βόλου διακρίνεται για την ικανότητα του να αγωνίζεται με την ίδια άνεση και ως κεντρικός αμυντικός και ως μέσος.
«Γνωρίζω και τις δύο θέσεις το ίδιο καλά και πιστεύω ότι πλέον διαθέτω την εμπειρία για να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις τους. Από σήμερα βρίσκομαι στη διάθεση του Αγροτικού Αστέρα και του προπονητή μου και αυτό σημαίνει ότι θα αγωνίζομαι εκεί που μου ζητηθεί, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα και τον κόσμο της».