Οι νικητές του διαγωνισμού του ThrakiSportS που κέρδισαν τις 5 διπλές προσκλήσεις για όλα τα φιλικά του τουρνουά της Ξάνθης

Ανάμεσα στους 4.000 φιλάθλους που παρακολούθησαν στο Αμοιρίδειο την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Τσεχία και θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά και τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου με Βοσνία και Ρωσία ήταν και δέκα φίλαθλοι χάρη στο ThrakiSportS.

Την Πέμπτη ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τις 5 διπλές προσκλήσεις για όλους τους αγώνες του φιλικού τουρνουά στην Ξάνθη. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, έξω από το Στάδιο βρέθηκαν μία ώρα πριν την έναρξη του σημερινού προγράμματος οι πέντε νικητές, που με χαρά  φωτογραφήθηκαν με τις προσκλήσεις ανά χείρας.

Όλοι τους, παρέα με τον φίλο ή την  φίλη τους, είδαν τα πρώτα δύο παιχνίδια του τουρνουά και θα έχουν εντελώς δωρεάν την ευκαιρία να δουν το Σαββατοκύριακο και τα τέσσερα επόμενα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Εθνικών Ομάδων Ελλάδας, Τσεχίας, Βοσνίας και Ρωσίας για το επικείμενο Ευρωμπάσκετ.

Συνολικά 228 άτομα έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό, αριθμός εξαιρετικά μεγάλος και άκρως συγκινητικός. Μετά από κλήρωση, νικητές αναδείχθηκαν οι Δήμητρα Καραλή από την Ξάνθη, Σταύρος Πάττας από την Κομοτηνή, Παναγιώτα Παπαιωάννου από την Χρυσούπολη, Τζενγκίζ Χατζηχαλήλ από την Ξάνθη και Αθηνά Δούκα από την Αλεξανδρούπολη.

Το ThrakiSportS αισθάνεται ευγνωμοσύνη προς τους αναγνώστες του για την εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή και δεσμεύεται να προσπαθήσει να συνεχίσει και στο μέλλον με ανάλογες και ακόμα καλύτερες προσφορές, αλλά κυρίως με συνέχιση της κάλυψης όλων των σημαντικών αθλητικών γεγονότων που συμβαίνουν στην Θράκη ή ενδιαφέρουν την Θράκη μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ…