Δωρεάν mini camp με δέκα προπονήσεις ατομικής βελτίωσης από τον Χρήστο Χρηστούδη στην Ορεστιάδα

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον mini camp βελτίωσης τεχνικής νεαρών ποδοσφαιριστών συμμετέχουν (δωρεάν) οι μικροί ενδιαφερόμενοι του Βορείου Έβρου υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή Χρήστου Χρηστούδη στο Soccer Park στην Ορεστιάδα.

Μετά από πρόταση γονέων, θα πραγματοποιηθούν συνολικά δέκα προπονήσεις ατομικής βελτίωσης τεχνικής νεαρών ποδοσφαιριστών, του βορείου Έβρου, ηλικίας 10-12 ετών στα γήπεδα 8Χ8 του κυρίου Γ. Κώστογλου.

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν την Πέμπτη 20 Αυγούστου ώρα 9:30π.μ. και θα ολοκληρωθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στις ακαδημίες στις οποίες ανήκουν τα παιδιά.

Θα προπονεί ο ΚΦΑ Χρήστος Χρηστούδης (προπονητής τουΆρδα Καστανεών, παλιότερα του Έβρου Σουφλίου αλλά και συγγραφέας βιβλίων προπονητικής) καθώς και εξειδικευμένοι συνεργάτες.  Τηλέφωνα επικοινωνίας 6944292508 (Χρήστος), 6947879627 (Σάκης), 6944644804 (Γιάννης).

Αν και τα μαθήματα είναι δωρεάν, όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο τύπου, τα ενδεχόμενα έσοδα θα διατεθούν για την πληρωμή των υλικών και των εργαζομένων.