Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Κομοτηνή

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε το πρωί της Παρασκευής (21/08) την προετοιμασία του ενόψει της πρεμιέρας με τον Πανθρακικό με προπόνηση και αμέσως μετά ανακοινώθηκαν οι 18 της αποστολής που αναχώρησε το μεσημέρι για την Κομοτηνή.

Αναλυτικά η πρώτη αποστολή της σεζόν για τον ευρωπαίο Αστέρα στην Θράκη έχει ως εξής:

Τερματοφύλακες: Θεοδωρόπουλος, Κοσίτσκι

Αμυντικοί: Γκοϊάν, Τορμένα, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Παντελιάδης, Αλόκο

Μέσοι: Ντουντού, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπερτόγλιο, Μάσα, Λανθαρότε, Φούντας

Επιθετικοί: Γιάννου, Σκούρτης

Σύμφωνα με την αναλυση του arcadiasports, μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες ανάμεσα σε Θεοδωρόπουλο και Κοσίτσκι για το ποιος θα πάρει τα γάντια του βασικού. Στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν οι Γκοϊάν και Τορμένα, με τον δεύτερο στο νέο του ρόλο στον οποίο δοκιμάστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Θυμίζουμε ότι ο Σανκαρέ είναι τιμωρημένος.

Ο Ζησόπουλος, που έχει παρελθόν στην Κομοτηνή, θα αγωνιστεί ως δεξί μπακ, ενώ Γιαννούλης και Παντελιάδης διεκδικούν τη θέση στα αριστερά. Στο κέντρο μοιάζουν σίγουροι οι Ιγκλέσιας και Χαμντανί, με τους Μάσα, Μπερτόγλιο και Λανθαρότε να ξεκινούν μπροστά τους σε περίπτωση που αγωνιστεί ο Αστέρας με 4-2-3-1.

Θέση διεκδικεί και ο Δημούτσος, αν ο Στάικος Βεργέτης επιλέξει το 4-3-3.  Μπροστά τα κουκιά είναι μετρημένα μετά και την αποχώρηση του Μπαράλες, με τον Γιάννου να παίρνει τη φανέλα του βασικού.