Video: Το απίστευτο ποδοτρίποντο του Παπανικολάου στο Αμοιρίδιο και ο τρελός πανηγυρισμός αλά… Τοροσίδη

Μετά την θερμή υποδοχή που επιφύλαξε ο κόσμος της Ξάνθης στην Εθνική Ομάδα, πραγματοποιήθηκε στο “Φίλιππος Αμοιρίδης” η πρώτη προπόνηση της Εθνικής υπό τις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη, χωρίς να προκύψει κάποιο απρόοπτο.

Η πιο ενδιαφέρουσα στιγμή της βραδιά ήταν ωστόσο όταν ο Νικ Καλάθης έκανε… κόντρα με τον Κώστα Παπανικολάου στο… ποδομπάσκετ. Οι δυο τους προσπάθησαν να ευστοχήσουν με τα πόδια από την σέντρα. Ο Νικ Καλάθης ήταν απελπιστικά άστοχος, όχι όμως και ο Παπανικολάου.

Η καραβολίδα που εξαπέλυσε με το αριστερό πόδι βρήκε στόχο και αμέσως ο ίδιος έσπευσε έξαλλα να πανηγυρίσει το απίστευτο ποδοτρίποντο που έβαλε στην Ξάνθη μιμούμενος έναν… Ξανθιώτη: τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε ο Βασίλης Τοροσίδης πριν πέντε χρόνια το γκολ που πέτυχε με την Εθνική σε βάρος της Νιγηρίας στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Ως γνωστόν, εκείνο το τέρμα ο Τόρο το έχει χαρακτηρίσει ως το πιο σπουδαίο της καριέρας του, καθώς είναι το γκολ που χάρισε στην Ελλάδα την πρώτη νίκη της ιστορία της σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπελλου.

Απολαύστε τα βίντεο…