Η πρώτη συγκέντρωση του ΑΟ Ορεστιάδας δεν έγινε στο “Νίκος Σαμαράς” αλλά σε… εστιατόριο

Από γνωστό εστιατόριο της Ορεστιάδας ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος των «πράσινων», με την διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας να κάνει το τραπέζι σε παίκτες και προπονητή της ομάδας το βράδυ της Τετάρτης, λίγες ώρες πριν την πρώτη προπόνηση της ομάδας το πρωί της Πέμπτης στο «Νικόλαος Σαμαράς».

Έτσι λοιπόν λίγες ώρες πριν την πρώτη προπόνηση παλαιοί και νέοι παίκτες αλλά και ο Σουηδός προπονητής Γιόχαν Ίσακσον είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα, τόσο μεταξύ τους, όσο και με τους παράγοντες της ομάδας με την συνοδεία γευστικών πιάτων που επιμελήθηκε ο φίλος και εκ των χορηγών του ΑΟΟ Δημήτρης Τσομπανίδης.

Στις πρώτες του δηλώσεις που έκανε στον Δημήτρη Μηλίκα και το Ράδιο Έβρος, ο Γιόχαν Ίσακσον θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους καθώς απέφυγε να μιλήσει για το που οριοθετούνται οι στόχοι των «πράσινων», αναφέρθηκε στις εγκαταστάσεις και τον κόσμο της ομάδας, αλλά και τον Φρέντερικ Γκούσταφσον.

Όσον αφορά τη νέα χρονιά ο Σουηδός δήλωσε: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω και αισθάνομαι ήδη ευπρόσδεκτος εδώ. Ελπίζω να τα καταφέρουμε καθώς η δουλειά μου είναι να τα πάμε καλύτερα από πέρσι. Θα δούμε πόσο ψηλά θα φθάσουμε, αλλά μέχρι στιγμής είναι όλα καλά. Πριν πω όμως το οτιδήποτε θέλω να δω και τις μεταγραφές των άλλων ομάδων. Του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της Λαμίας, οποιοδήποτε. Θα ήθελα να έχω μια καλύτερη εικόνα».

Για τον Γκούσταφσον τόνισε: «Το είχα τα τελευταία χρόνια στην Εθνική ομάδα, αλλά έπαιζε στην ίδια θέση με τον Μάρκους Νίλσον που έπαιζε στον Ηρακλή οπότε ο ανταγωνισμός ήταν δύσκολος για τον Φρέντερικ. Ωστόσο έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην Λευκορωσία έχοντας 44 πόντους καθώς ο Νίλσον είχε πρόβλημα στο γόνατό του και έπαιζε στην θέση του. Οπότε για εμένα, την ομάδα και την Εθνική Σουηδίας είναι ένας ανερχόμενος αθλητής. Απλά θα χρειαστεί να του δώσουνε λίγο χρόνο και να έχουμε υπομονή στην αρχή».

Τέλος αναφερόμενος στον κόσμο της ομάδας ο Σουηδός δήλωσε: «Έχω ακούσει πως είναι πάρα πολύ δυνατή έδρα. Ιδίως τη φετινή χρονιά η έδρα θα είναι πάρα πολύ σημαντική. Για εμάς θα είναι ο 8ος παίκτης μαζί με το λίμπερο. Επίσης έχω δει το γήπεδο να είναι γεμάτο και έχει υπέροχη ατμόσφαιρα, πράγμα που δεν συμβαίνει στην Σουηδία και θα χαρώ να το δω εδώ».