Αίσθηση από την ανακοίνωση της απόκτησης Γκέκα από την ΠΑΕ Πανθρακικός

Παίκτης του Πανθρακικού είναι εδώ και μερικές ώρες ο Γκέκας. Δεν πρόκειται ωστόσο για τον διεθνή Φάνη, που συνεχίζει την καριέρα του στην Τουρκία, αλλά τον 20χρονο συνεπώνυμό του Νέστορα, που αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα.

Ο νεαρός γκολκίπερ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Φωστήρα ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις. Παρόλα αυτά, οι “πράσινοι” αποφάσισαν να μην τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και έτσι συμφώνησε με την ομάδα της Κομοτηνής με ελεύθερη μεταγραφή, από αυτές που επιτρέπονται χωρίς περιορισμό στην ομάδα της Κομοτηνής λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

Ο Νέστορας Γκέκας θα αποτελέσει τον τρίτο τερματοφύλακα στο ρόστερ του Πανθρακικού, μετά τους Γιώργο Αθανασιάδη και Αλέξανδρο Πασχαλάκη. H ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Νέστορα Γκέκα.

Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου του 1995 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, όπου υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το Μάρτιο του 2014. Την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 αγωνίστηκε στην ομάδα του Φωστήρα, καταγράφοντας συνολικά 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League και άλλες 4 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο20χρονος γκολκίπερ θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 71 στην πλάτη.

Καλωσορίζουμε το Νέστορα στην οικογένεια του Πανθρακικού μας.