Ανεβάζει ρυθμούς εν όψει Αστέρα Τρίπολης ο Πανθρακικός, προπονήθηκε ο Ντιγκινί!

Με απογευματινή προπόνηση συνέχισε η ομάδα του Πανθρακικού την Τετάρτη την προετοιμασία της για τον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΔΑΚ Κομοτηνής, με τον Ρόκα να βλέπει με ικανοποίηση και τον Ντιγκινί να προπονείται κανονικά.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά, το καθιερωμένο ζέσταμα με μπάλα αλλά και ασκήσεις νευρομυϊκής συναρμογής. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν για αρκετή ώρα στο κομμάτι της τακτικής, ενώ στο τελευταίο μέρος της προπόνησης έπαιξαν διπλό στα 3/4 του γηπέδου. Το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε κανονικά ο Ντιγκινί, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες, ενώ μαζί με την ομάδα προπονείται κανονικά από τη Δευτέρα και ο Ίγκορ. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει ο Βάλτερ.

Η ομάδα της Κομοτηνής θα συνεχίσει την προετοιμασία της την Πέμπτη με απογευματινή προπόνηση, ενώ λίγο νωρίτερα, στις 16:30 ο προπονητής του Πανθρακικού, Χοσέ Μάνουελ Ρόκα, πρόκειται να παραχωρήσει στους εκπροσώπους του τοπικού τύπου, στο ΔΑΚ Κομοτηνής, την πρώτη του φετινή συνέντευξη τύπου, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και του παιχνιδιού του προσεχούς Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης (22.08-19:15).