Με Εμπό και Μαρσελίνιο κόντρα στην Φενέρ ο Ατρόμητος! Στην Αθήνα και ο Φαν Πέρσι για τους Τούρκους!

Με τον Σενεγαλέζοςπρώην στόπερ του Πανθρακικού Πάπε Εμπό να συμπεριλαμβάνεται  στην αποστολή παρά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στον προσαγωγό στην προπόνηση της Δευτέρας θα παραταχθεί ο Άτρομητος στο σπουδαίο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη στο Περιστέρι.

Μέσα στους 20 που υπολογίζονται από τον Γρηγορίου είναι τόσο ο Μαρσελίνιο όσο και ο Εμπό. Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου αποτελείται από τους εξής: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Λημνιός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Έμποου, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ.

Από την άλλη η Φενέρμπαχτσε έρχεται στην Ελλάδα με όλα της τα αστέρια. Η αποστολή της για την αναμέτρηση της Πέμπτης (20/8, 21.00) με τον Ατρόμητο αποτελείται από 24 ποδοσφαιριστές με τον Περέιρα να παίρνει στην αποστολή και τους δύο σουπεερ στάρ της ομάδας Νανί και Φαν Πέρσι.

Αναλυτικά η 24άδα της Φενέρμπαχτσε: Βολκάν Ντεμιρέλ, Φαμπιάνο, Ερτουγκρούλ Τασκιράν, Γκοκχάν Γκιονούλ, Σανέρ Ερκίν, Μίχαλ Κάντλετς, Καλντιρίμ, Χακάν Τσινεμρέ, Μπρούνο Άλβες, Αμπντουλαγιέ Μπα, Σενέρ Οζμπαϊράκλι, Σιμόν Κίαερ, Τζόσεφ ντε Σόουζα, Ραούλ Μεϊρέλες, Μεχμέτ Τοπάλ, Ντιέγκο, Αλπέρ Ποτούκ, Ζεϊμπέκ, Βολκάν Σεν, Λουίς Νάνι, Μεχμέτ Τοπάζ, Μούσα Σο, Φερναντάο, Ρόμπιν Φαν Πέρσι.