Επιστρέφει o Βλαχόπουλος στον Εθνικό Aλεξανδρούπολης

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Κιόση, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης , επαναφέρει στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» τον πρώην πασαδόρο του και πάιχτη πέρυσι της Λαμίας, Κώστα Βλαχόπουλο.

Ο 26χρονος Ναουσαίος (1.93μ) πρώην πασαδόρος του ΓΣ Λαμίας, επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη έπειτα από τη σεζόν 2013-2014, όπου ο Μουστακίδης ποντάρει σε ένα νεανικό δίδυμο πασαδόρων στη φετινή ομάδα, καθώς ο πρώην άσος των Ζαφειράκη Νάουσας, Αριστοτέλη Σκύδρας, ΣΠΑ Καρδίτσας, Επίκουρου Πολίχνη, Μίλωνα και Απόλλωνα Αθηνών, θα σταθεί δίπλα στο νεαρό επίσης διεθνή «πασέρ», Σταύρο Κασαμπαλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού για την επιστροφή του Βλαχόπουλου αλλά και την ανανέωση του Κιόσση:

“Επιστροφή Βλαχόπουλου, ανανέωσε ο Κιόσσης

Συνεχίζει τη συμπληρωση του παζλ για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης , που προχώρησε και επίσημα σε δύο νέες κινήσεις. Οι Εβρίτες ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Χρήστο Κιόσση, με τον 33χρονο κεντρικό να προσφέρει για έναν ακόμη χρόνο τις πολύτιμες εμπειρίες του στην ομάδα του Σάκη Μουστακίδη.
Ο Θεσσαλονικός άσος είχε εξαιρετική σεζόν στο πλευρό του Γιώργου Παπάζογλου τον οποίο ουσιαστκά καλείται να αντικαταστήσει και κέρδισε επάξια μια θέση στο νέο ρόστερ. Ο μπλοκέρ (1.96μ), πέραν της θητείας του σε ΠΑΟΚ, Άρη, Πανελλήνιο και ΓΣ Λαμίας, στέφθηκε πριν δυο χρόνια νταμπλούχος με τον Ολυμπιακό.
Στο δίδυμο της πάσας στο πλάι του Σταύρου Κασαμπαλή, θα βρίσκεται ο Κώστας Βλαχόπουλος ο οποίος επιστρέφει την Αλεξανδρούπολη, αφού την περίοδο 2012-2013 είχε ξαναφορέσει τη φανέλα του Εθνικού. Ο 26χρονος ύψους 1.93 Ναουσαίος την χρονιά που τελείωσε αγωνίστηκε στην Λαμία και την περίοδο 2013-2014 στην Καρδίτσα.”