Με Τοροσίδη οι πρώτες κλήσεις του Κώστα Τσάνα ενόψει Φινλανδίας και Ρουμανίας

Ο υπηρεσιακός προπονητής Κώστας Τσάνας ανακοίνωσε τις κλήσεις των λεγεωνάριων εν όψει των αγώνων της εθνικής ομάδας με Φινλανδία και Ρουμανία, με το όνομα του φορμαρισμένου με τη Ρόμα στα φιλικά Βασίλη Τοροσίδη να είναι μέσα σε αυτά.

Τρεις επιστροφές παικτών που αγωνίζονται σε συλλόγους του εξωτερικού περιλαμβάνουν οι κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Φινλανδία στις 4 Σεπτεμβρίου και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρουμανία στις 7 Σεπτεμβρίου για την προκριματική φάση του EURO 2016.

Ο Χοσέ Χολέμπας, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, αλλά και ο Θάνος Πέτσος, ο οποίος είχε κληθεί και παλαιότερα επί Φερνάντο Σάντος, είναι και πάλι στην αποστολή.

Οι ποδοσφαιριστές στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο κ. Τσάνας είναι οι Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Μανωλάς (AS Roma), Ορέστης Καρνέζης, Παναγιώτης Κονέ (Udinese Calcio), Βαγγέλης Μόρας (Hellas Verona FC), Παναγιώτης Παναγιώτης Ταχτσίδης (Genoa CFC), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Borussia Dortmund), Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Σταφυλίδης (Bayer Leverkuzen), Χοσέ Χολέμπας (Watford FC), Ανδρέας Σάμαρης, Κώστας Μήτρογλου (SL Benfica), Λουκάς Βύντρα (Hapoel Tel Aviv FC), Γιάννης Φετφατζίδης (Al Ahli SC, Jeddah), Θάνος Πέτσος (SK Rapid Wien).