Η πρόβα τζενεράλε των αντιπάλων της Ξάνθης και του Πανθρακικού στην πρεμιέρα της Super League!

Σε ρυθμούς πρεμιέρας της Super League κινούνται σχεδόν όλες οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, πλην των τριών εκπροσώπων μας στην Ευρώπη, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη του Ελληνικού πρωταθλήματος, με δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια για τις δύο ομάδες της Θράκης.

Ως γνωστόν το Σάββατο ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με τον Πανθρακικό να μπαίνει από νωρίς στα βαθιά απέναντι στον Ευρωπαίο Αστέρα.

Η ομάδα της Τρίπολης στην πρόβα τζενεράλε της έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία, όπως και σε όλη την προετοιμασία της, επικρατώντας με 1-0 επί του Πανιωνίου με τέρμα του Απόστολου Γιάννου. Για την ομάδα του Στάικου Βεργέετη ξεκίνησαν οι Κοσίτσκι, Ζηησόπουλος, Γιαννούλης, Τορμένα, Γκοιάν, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Μπερτόλιο, Γιάννου, Λανσαρότε, Μάσα, ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι Θεοδωρόπουλος, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Αλόκο, Σανκαρέ, Βάτο, Ντούντου, Σκούρτης, Μπαράλες, Φούντας και Τσοκάνης.

Όσον αφορά τον αντίπαλο της Ξάνθης στην πρεμιέρα του Ελληνικού πρωταθλήματος, τον ΠΑΟΚ, ο «δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε με 2-1 στο φιλικό με την Βέροια, σε μια αναμέτρηση ωστόσο που ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Τούντορ χρησιμοποίησε πολλές αλλαγές.

Άλλωστε για τον ΠΑΟΚ το ματς με την Ξάνθη δεν είναι αυτό που έχει προτεραιότητα αυτή την στιγμή μια και οι «ασπρόμαυροι» έχουν μπροστά τους το πρώτο παιχνίδι με την Μπρόντμπι για τα πλέι οφ του Europa Leauge που θα διεξαχθεί στην Τούμπα, και ουσιαστικά αυτή θα είναι και η πρόβα τζενεράλε για το ματς με την Ξάνθη την Κυριακή 23 Αυγούστου.

Στο παιχνίδι με την Βέροια ο Ιγκόρ Τούντορ ξεκίνησε με τους: Όλσεν, Κωνσταντινίδη, Βίτορ, Κόστα, Κοροβέση, Τζιόλη, Κάτσε, Πέλκα, Ροντρίγκες, Μακ, Κουλούρης. Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Τζαβέλλας, Μαντούρο, Σαββίδης, Δεληγιαννίδης, Μυστακίδης, Ζάιρο και Σαλπιγγίδης.