Είδε τις δύο μεγάλες του «αγάπες» ο Ντένιζ Μπαϊκαρά, που έχει δεχτεί δελεαστικές προτάσεις από την άλλη πλευρά του Έβρου

Είναι από τους παίκτες που μπορεί να μην έχει γεννηθεί σε πόλη της Θράκης, ωστόσο έχει καταφέρει τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προσωπικότητα να είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε δύο πόλεις της περιοχής μας. Βλέπετε ο Ντενίζ Μπαϊκαρά έχει αποκτήσει πολλούς φίλους τόσο στην Ξάνθη στην οποία διαμένει μόνιμα με την οικογένεια του όσο και στην Κομοτηνή που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.

Έτσι ο Τούρκος μεσοεπιθετικός δεν θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από τις εξέδρες των Πηγαδίων την φιλική αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Πανθρακικό στα Πηγάδια, όπου είχε την ευκαιρία να δει πολλούς φίλους και από τις δύο ομάδες. Άλλωστε ο Μπαϊκαρά είναι γνωστό πως εδώ και αρκετά χρόνια, ακόμη και όταν αγωνιζόταν στον Πανθρακικό, όποτε του δινόταν η ευκαιρία έδινε το παρών στις εξέδρες των Πηγαδίων για να παρακολουθήσει παιχνίδια της ομάδας που τον έφερε στην Ελλάδα και τον έκανε ευρέως γνωστό.

Μάλιστα ο Ντενίζ πριν ξεκινήσει το παιχνίδι βρέθηκε στα αποδυτήρια του Πανθρακικού για να χαιρετήσει τους πρώην συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ των «πράσινων» που τον υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη θέρμη.

Ο Μπαϊκαρά παρά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του παραμένει ελεύθερος με τον ίδιο να σκέφτεται πολύ σοβαρά την επόμενη επιλογή του για να συνεχίσει την καριέρα του, με τις προτάσεις από Τουρκία να είναι πολύ δελεαστικές, ωστόσο ο ίδιος που πλέον έχει και δικό του κατάστημα στο κέντρο της Ξάνθης να προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να τα αφήσει όλα πίσω του και να επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια στην πατρίδα του.