Έντονη φημολογία και δημοσιεύματα για επιστροφή του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην Θράκη

Έντονη φημολογία έχει υπάρξει τις τελευταίες ώρες για επικείμενη επιστροφή του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην Θράκη. Όσο είναι ελεύθερος το όνομά του παίζει έντονα για τη μισή… Λίγκα.

Ωστόσο, αν και ο Πανθρακικός έχει δικαίωμα για ακόμα μια μεταγραφή, είναι αλήθεια ότι το όνομά του δεν ακούγεται τόσο για την ομάδα της Κομοτηνής, που πριν τρία χρόνια του έδωσε την δεύτερη ευκαιρία στην Ελλάδα.

Εκτός από τη Βέροια στο κόλπο για τον διεθνή φορ φέρεται να μπήκε και η Ξάνθη όπως φημολογείται έντονα τις τελευταίες ώρες και δημοσιεύθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στην ιστοσελίδα OnSports και αμέσως μετά σε αρκετές ακόμα.

Στην Ξάνθη, πάντως, επικρατεί σιγή ιχθύος και οι διαρροές αναφέρουν ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί. Αυτό ανέφεραν οι πάντες μετά το φιλικό με τον Πανθρακικό, αυτό εξακολουθούν να αναφέρουν και τώρα.

Ωστόσο ποτέ δεν λέει “όχι” ο Χρήστος Πανόπουλος σε εκπλήξεις, ειδικά αν είναι σε προσιτές τιμές και αφορούν παίκτες που έχουν στεφθεί πρωταθλητές Ευρώπης, όπως ο “Παπ”. Για αυτό και η φημολογία που έχει αναπτυχθεί είναι έντονη, αν και δεν δείχνει να πηγάζει από την Ξάνθη αλλά από μάνατζερ…