Μπαράζ δημοσιευμάτων ότι έκλεισε ο Κενάν Μπαργκάν σε ομάδα της Β’ Κατηγορίας Τουρκίας

Πέντε μέρες μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του ThrakiSportS ότι ο Κενάν Μπαργκάν απέρριψε ουσιαστικά πρόταση της ΑΕΛ να συνεχίσει εκεί την καριέρα του μετά από μια πενταετία στην Βέροια και την μεταφορά της πληροφορίας ότι είναι πιο πιθανό να συνεχίσει στο εξωτερικό, ένα μπαράζ δημοσιευμάτων αθηναϊκών ιστοσελίδων δείχνει να το επιβεβαιώνει.

Σύμφωνα με αυτά (Sport24, Sdna), ο ξανθιώτης ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει προφορικά με ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας, την Καραμπούκσπορ, και από βδομάδα θα μεταβεί εκεί για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, τα χρήματα που του δίνουν είναι εξαιρετικά και ασφαλώς στην Ελλάδα δεν μπορούσε να τα βρει.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από μια πενταετία στη Βέροια, ο Κενάν Μπαργκάν αποχώρησε από την ομάδα της Ημαθίας. Ο 27χρονος επιθετικός, που την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 26 παιχνίδια και σημείωσε δύο γκολ. Όπως ανέφερε και το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα, ο Μπαργκάν έχει μια πρόταση από την Τουρκία και άλλη μια από χώρα της Κεντρικής Ευρώπης και καλούνταν μεταξύ αυτών να αποφασίσει.

Στο μεσοδιάστημα εμφανίστηκαν δημοσιεύματα και για ενδιαφέρον του νεοφώτιστου στην Super League Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενώ παλιότερα είχε ακουστεί και για την επίσης νεοφώτιστη ΑΕΚ. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπαργκάν ξεκίνησε από την Ασπίδα Ξάνθης και μετά από μια διετία στον Οδυσσέα Αναγέννησης πήγε στη Βέροια το 2010, όπου και αγωνιζόταν έως και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.