Αναχωρεί την Δευτέρα για το Πεκίνο ο Κώστας Μπανιώτης

Έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία της, η ελληνική αποστολή για το Πεκίνο αναχωρεί το μεσημέρι της Δευτέρας για το Πεκίνο, γεμάτη όνειρα για διακρίσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Σε αυτήν μετέχει και ο κομοτηναίος άλτης του ύψους Κώστας Μπανιώτης.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας θα αναχωρήσουν από την Αθήνα τα εννέα από τα δέκα μέλη της ελληνικής αποστολής για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, καθώς η Κατερίνα Στεφανίδη βρίσκεται στις ΗΠΑ και θα ταξιδέψει από εκεί για το Πεκίνο.

Μαζί με τον Κώστα Μπανιώτη θα ταξιδέψουν οι Κώστας Φιλιππίδης, Λυκούργος Τσάκωνας, Κώστας Δουβαλίδης, Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, Νικόλ Κυριακοπούλου, Κρίστυ Αναγνωστοπούλου, Σοφία Υφαντίδου και Μαρία Μπελιμπασάκη, με στόχο τη διάκριση στη μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού για το 2015.

Επικεφαλής προπονητής είναι ο ομοσπονδιακός, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος ενώ με την αποστολή θα ταξιδέψουν και όλοι σχεδόν οι προπονητές των αθλητών που θα αγωνιστούν, ανάμεσα στους οποίους και ο Γιώργος Τσούγκος που είναι ο προπονητής του Κώστα Μπανιώτη.