Υπέγραψε στον Άρη ο Γκιγέρμο Πέρεθ

Σε μια ακόμη προσθήκη, την έκτη στον αριθμό, προχώρησε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. Μετά την δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Αρης κάλυψε και το αριστερό προσθέτοντας ακόμη ένα παίκτη που γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα αν και κοινοτικός.

Ο λόγος για τον ισπανό πρώην παίκτη του Πανθρακικού Γκιγέρμο Πέρεθ που συμφώνησε να συνεχίσει στους κίτρινους και θα παραμείνει για 4η σερί χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο γεννημένος στη Μούρθια στις 11/01 του 1987 αριστερός χαφ, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες της Μούρθια, συνέχισε στη Βαλένθια για να πάει το 2007 στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Εκεί είχε 37 συμμετοχές και τρία γκολ με τη δεύτερη ομάδα στα δυο χρόνια που αγωνίστηκε εκεί.

Το 2009 πήγε στην Σπόρτινγκ Χιχόν στην οποία κάθισε για τρία χρόνια (66 συμμ- έξι γκολ) με ένα ενδιάμεσο δανεισμό στην Αλμπαθέτε τον Ιανουάριο του 2011. Στην Ελλάδα ήρθε το καλοκαίρι του 2012 για λογαριασμό της Βέροιας στη Σούπερ Λιγκ όπου με προπονητή τον Καλαϊτζίδη μέτρησε 23 συμμετοχές και δυο γκολ.

Την επόμενη σεζόν ταλαιπωρήθηκε από ένα σοβαρό τραυματισμό (ρήξη πρόσθιου χιαστού) και έκανε μόλις μια συμμετοχή. Πέρσι αγωνίστηκε στο πρώτο εξάμηνο στον Πανθρακικό (10 παιχνίδια) και στο δεύτερο στη Λαμία (12 συμμ).

Ο Πέρεθ υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό για ένα χρόνο, ήρθε την Παρασκευή από την Ισπανία στη Θεσσαλονίκη και πετά  κανονικά το Σάββατο για το Ζλάτιμπορ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Στην απόκτηση του Guillermo Perez Moreno προχώρησε σήμερα το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΡΗ.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσαίος πλάγιος στην αριστερή πλευρά, ξεκίνησε την καριέρα του στην Ισπανική Valencia B’ και ήρθε στην Ελλάδα την περίοδο 2012 – 2013 για λογαρισμό της Βέροιας.

Στο πρώτο εξάμηνο της περσινής σαιζόν αγωνίστηκε στον Πανθρακικό με τον οποίο προχώρησε σε λύση συμβολαίου και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Λαμία.

O Guillermo είναι γεννημένος στις 11-01-1987 στην Ισπανία, στην πόλη Μούρθια.

Έχει ύψος 1,72 μ. και ζυγίζει 71 κιλά”.