Είδε από την κερκίδα τη νέα του ομάδα το «λάτιν» απόκτημα της Skoda Ξάνθη Κρίστοφερ!

Από τις εξέδρες των Πηγαδίων παρακολούθησε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Skoda Ξάνθη Κρίσφτοφερ Αλμέιδα Λάμπερτ Γκόμες την φιλική ισοπαλία της Ξάνθης με τον Πανθρακικό (θυμηθείτε τις λεπτομέρειες του αγώνα με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Κρίστοφερ (δεξιά στην φωτογραφία) παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον μάνατζερ του Λουίς Καρντόσο (αριστερά στην φωτογραφία), λίγες θέσεις πιο πάνω από τον ιδιοκτήτης της Skoda Χρήστο Πανόπουλο, ενώ μετά το τέλος του αγώνα είχε και μικρή κουβέντα τόσο με τον ισχυρό άνδρα της Θρακιώτικης ΠΑΕ όσο και με τον Ρουμάνο τεχνικό της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οπως πληροφορείται το ThrakiSportS, ο Κρίστοφερ αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από την ομάδα Νέων της Παλμέιρας και το συμβόλαιο του έχει διάρκεια ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για τρία χρόνια ακόμη, αν το επιθυμεί η Ξάνθη. Στην Θρακιώτικη ομάδα πιστεύουν αρκετά στο νεαρό ταλαντούχο Βραζιλιάνο χαφ, που από την Δευτέρα κιόλας θα μπει σε ρυθμούς προπονήσεων, μια και το διήμερο οι παίκτες της Ξάνθης έχουν ρεπό.