Με βασικό τον Τσαμούρη και γκολ του Τριανταφυλλάκου η Λαμία κέρδισε τον Ατρόμητο των Εμπόου και Μαρσελίνιο!

Σπουδαία φιλική νίκη για την ομάδα της Λαμίας απέναντι στον Ατρόμητο λίγες μέρες προτού η ομάδα του Περιστςρίου αντιμετωπίσει την Φενέρμπασχτσε για τα πλέι οφ του Europa League.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλο έφτασε στη νίκη με 2-1 έχοντας από ως βασικό τον Ξανθιώτη αμυντικό Κώστα Τσαμούρη, ενώ πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο και ο πρώην επιθετικός του Πανθρακικού Βασίλης Τριανταφυλλάκος που πέτυχε και το νικητήριο τέρμα απέναντι στον Ατρόμητο που είχε στην βασική ενδεκάδα τον πρώην αμυντικό του Πανθρακικού Πάπε Εμπόου ενώ πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ξάνθης Μαρσελίνιο.

Στο 14′ ο Περιστεριώτες ανέκτησαν τα ηνία του ματς με τέρμα του Μπρίτο, για να έρθει η απάντηση της Λαμιας στο 40’ με τον Αντωνίου να πιάνει την κεφαλιά και να φέρνει το ματς στα ίσια. Το νικητήριο γκολ για την ομάδα της Φθιώτιδας σημείωσε ο Τριανταφυλλάκος στο 70’ που εκμεταλεύτηκε σύγχηση στην άμυνα του Ατρόμητου σε κόρνερ και από κοντά έγραψε το 1-2 και έδωσε τη νίκη στην Λαμία μέσα μάλιστα στο Δημοτικό γήπεδο του Περιστερίου.

Ατρόμητος (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ (46’ Μπάρκας) – Μπάλλας (46’ Κιβρακίδης), Εμπόου (46’ Φυτανίδης), Λαζαρίδης (46’ Θεολόγου), Μπίτολο (46’ Κούρος) – Γοδόι (46’ Ουσέρο), Παπασπύρος (46’ Νάτσος) – Ούμπιδες (46’ Λημνιός), Στόιτσεφ (46’ Πίτου Γκαρσία), Μπρίτο (46’ Μαρσελίνιο) – Ναπολεόνι (46’ Λε Ταλέκ)

Λαμία (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος – Σουλιώτης, Κοντέων, Τσαμουρής, Τσόπελας – Ενγκουέμ, Καραγιάννης, Τόσκας – Αντωνίου, Σερζίνιο, Νεόφυτος. Έπαιξαν και οι: Τριανταφυλλάκος, Καραλής, Νατσιόπουλος, Θαναηλάκης, Τσιλούλης