H απάντηση του Κώστα Μιχελή στο ThrakiSportS για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ολυμπιάδα Κομοτηνής

Με ανακοίνωσή της, η Ολυμπιάδα Κομοτηνής ουσιαστικά τοποθετήθηκε στις τελευταίες εξελίξεις, αναφορικά με τον κίνδυνο διάσπασής της, μετά την ίδρυση ενός νέου σωματείου στίβου στην πρωτεύουσα της Ροδόπης, του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής, στο οποίο μετέχουν αλλά μέχρι σήμερα στελέχη, παράγοντες, προπονητές και αθλητές  του κορυφαίου διαχρονικά συλλόγου στίβου της Θράκης.

Ο πρόεδρος της ομάδας Κωνσταντίνος Μιχελής έσπευσε μάλιστα μέσω ανάρτησής του στο facebook να αφιερώσει στο ThrakiSportS την σχετική ανακοίνωση, που προφανώς φέρει την υπογραφή του, καθώς επίσης και σε όσους ενδιαφέρονται για την θέση του στις εξελίξεις, αλλά και σε όσους, όπως αναφέρει, “δεν ενδιαφέρονται να ρωτήσουν παρά μόνο αναπαράγουν σενάρια (όχι και τόσο) επιστημονικής φαντασίας”.

Συγκεκριμένα, γράφει ο κ. Μιχελής: “Σε όλους όσους με ρωτούν αλλά και σε όλους όσους δεν ενδιαφέρονται να ρωτήσουν παρά μόνο αναπαράγουν σενάρια (όχι και τόσο) επιστημονικής φαντασίας, στην Ελεύθερη Θράκη, στο Thrakisports.gr και σε κάθε ενδιαφερόμενο, αφιερώνω την παρακάτω ανακοίνωση της “Ολυμπιάδας Κομοτηνής”. Καλό Δεκαπενταύγουστο!”.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Ολυμπιάδα Κομοτηνής και αφιερώνει ο πρόεδρός της Κώστας Μιχελής, μεταξύ άλλων και στο ThrakiSportS, προφανώς καθώς ήμασταν η ιστοσελίδα που με δύο αναρτήσεις ανέδειξε το θέμα που δημιουργήθηκε μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών με την ίδρυση νέου σωματείου στίβου από τα σπλάχνα της Ολυμπιάδας Κομοτηνής, έχει ως εξής:

Κάποιοι νομίζουν πως η μεγαλύτερη χαρά στον χώρο του Αθλητισμού είναι η κατάκτηση ρεκόρ και η απόκτηση μεταλλίων. Με λίγα λόγια είναι ο “πρωταθλητισμός”. Μεγάλο λάθος! Η μεγαλύτερη χαρά στον χώρο αυτό είναι να βλέπει κανείς αυτό που δημιούργησε να προχωρά, να γίνεται κτήμα και άλλων και να αναπτύσσεται συνεχώς!

Για 3 ολόκληρες δεκαετίες η “Ολυμπιάδα Κομοτηνής” είναι γνωστό πως παρήγαγε αμέτρητους αθλητές αλλά και πρωταθλητές στην Ελλάδα και όχι μόνο. Αυτό που λίγοι όμως γνωρίζουν είναι πως ο Σύλλογός μας παράγει και προπονητές! Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου γνωστοί προπονητές στην πόλη μας και όχι μόνο έπειτα από την θητεία τους στην “Ολυμπιάδα Κομοτηνής” άνοιξαν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τα “φτερά” τους και ακολούθησαν τον δικό τους δρόμο, άλλες φορές με επιτυχία και άλλες ίσως όχι. Εμείς χαιρόμαστε να προσφέρουμε και να δημιουργούμε τέτοιες συνθήκες για τους αθλητές και τους προπονητές μας ώστε να είναι σε θέση υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις να “πετάξουν” ακόμη πιο ψηλά. Και όταν αυτό συμβαίνει από άτομα με ήθος και χαρακτήρα κατάλληλο, το αποτέλεσμα είναι πάντα θετικό!

Δεν μπορούμε να πούμε ότι στις επιλογές των συνεργατών μας είχαμε πάντα 100% επιτυχία. Αυτό όμως που μπορούμε να πούμε με μεγάλη βεβαιότητα είναι πως από τους συνεργάτες μας που διέθεταν ατσάλινο ήθος και χαρακτήρα αλλά και πίστη στις αξίες του Αθλητισμού, όσοι κάποια στιγμή επέλεξαν την δική τους πορεία όχι μόνο πέτυχαν αλλά και έγιναν υποδείγματα για τους άλλους αθλητές και προπονητές στον χώρο τους. Και όλοι αυτοί, σε ποσοστό 100%, παρέμειναν φίλοι και πάντα κοντά στην “Ολυμπιάδα Κομοτηνής”, στον Σύλλογο από τον οποίο ξεκίνησαν και τους ανέδειξε. Γιατί το ήθος και οι αξίες παραμένουν πάντα καταστάσεις διαχρονικές.

Κάθε νέο ξεκίνημα ενός “δικού μας” ανθρώπου λοιπόν, είναι μία επιβεβαίωση για εμάς πως η “Ολυμπιάδα Κομοτηνής” έκανε και κάνει ακόμη εξαιρετικά την δουλειά της. Και θα συνεχίσει να την κάνει και στα χρόνια που έρχονται!

Χιλιάδες νέα παιδιά εδώ και δεκαετίες μυήθηκαν στις χαρές και στα ιδεώδη του αθλητισμού μέσω της “Ολυμπιάδας Κομοτηνής”. Μήπως ήρθε και η δική σας σειρά;

Σας περιμένουμε όλους και όλες στην “Ολυμπιάδα Κομοτηνής” όπου σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δραστηριοποιηθούμε και με νέα τμήματα σε όλους τους τομείς της αθλητικής δραστηριότητας!

Γραφεία:

Στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, οδός Καβείρων και Σοφ. Κομνηνού 15 γωνία, 69100, Κομοτηνή.

Αθλητικές εγκαταστάσεις:

Περιοχή Ο.Α.Ε.Δ. Κομοτηνής, απέναντι από το Πανθρακικό Στάδιο.

Επικοινωνία:

Σταθερό και φαξ 25310 71677, κινητό 6937 129709.

E-mail: mpsolympiada@gmail.com