Ικανοποίηση για τις επιδόσεις των κολυμβητριών του ΟΦΘΑ στα Χανιά

Η Κική Μιχαηλίδου και η Ξανθή Αγοράκη είναι οι πρωτοπόρες στην τεχνική κολύμβηση για την Αλεξανδρούπολη.
Οι αθλήτριες του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης (ΟΦΘΑ) συμμετείχαν για πρώτη φορά στην ιστορία της Αλεξανδρούπολης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης, που φέτος έγινε στα Χανιά.

Εκεί σημειώθηκαν δεκάδες πανελλήνια ρεκόρ και όσον αφορά τον ΟΦΘΑ, οι δύο κολυμβήτριές του πέτυχαν πολλά νέα ατομικά ρεκόρ με την μεγαλύτερη της παρέας, την Κική να καταφέρνει να παίρνει 6 βαθμούς για τον ΟΦΘΑ με την είσοδό της σε όλες τις 8άδες των αγωνισμάτων της.

Έτσι ο σύλλογος έγινε ο πρώτος στην Αλεξανδρούπολη που βαθμολογείται σε Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης, αποδεικνύοντας έτσι ότι ο αθλητισμός και η φοιτητική καριέρα (φοιτά στο Παιδαγωγικό της Αλεξανδρούπολης) μπορούν να συνυπάρχουν με τον καλύτερο τρόπο.

Η μικρή της παρέας, η Ξανθή με τα ατομικά ρεκόρ της δείχνει ότι αν θέλει κάποιος κάτι πολύ, πάντα θα τα καταφέρει. Αναλυτικά οι επιδόσεις και οι θέσεις των κολυμβητριών του ΟΦΘΑ:

1. Κική Μιχαηλίδου

  • 200 μ. διπλά πέδιλα: 2΄06΄΄48 (ν.α.ρ.-5η)
  • 100 μ. διπλά πέδιλα: 58΄΄10 (ν.α.ρ.-8η)
  • 50 μ. διπλά πέδιλα: 27΄΄07 (ν.α.ρ.-8η)

2. Ξανθή Αγοράκη

  • 200 μ. διπλά πέδιλα: 2΄07΄΄58 (ν.α.ρ.-12η)
  • 100 μ. διπλά πέδιλα: 58΄΄87 (ν.α.ρ.-16η)
  • 50 μ. διπλά πέδιλα: 28΄΄18 (19η)

 

Υπενθυμίζεται ότι στους ίδιους αγώνες, το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε ο Αργύρης Τυλιγαδάς του Γλαύκου Περιστερίου στα 50 μ. διπλά πέδιλα Ανδρών, ο οποίος από του χρόνου θα ανήκει πάλι στο δυναμικό του ΟΦΘΑ, ενισχύοντας περισσότερο την ομάδα της Αλεξανδρούπολης. Μάλιστα, ο Τυλιγαδάς δεν παρέλειψε να βγει αναμνηστικές φωτογραφιες με την υπόλοιπ αποστολή του ΟΦΘΑ στα Χανιά.

 /></p>
<div class=