Φιλική τριάρα του Έβρου Σουφλίου στον Ορέστη Ορεστιάδας!

Πιο έτοιμος από την ομάδα της Ορεστιάδας παρουσιάστηκε ο Έβρος Σουφλίου, που ανεβάζει στροφές μέρα με τη μέρα, και στο φιλικό απέναντι στον Ορέστη που διεξήχθη στο γήπεδο των Λαβάρων επικράτησε με 3-0.

Όπως διαβάζουμε στην σελίδα τα tasportisthrakis η ομάδα του Έβρου μπήκε από νωρίς πολύ δυνατά και μόλις στο 4’ άνοιξε το σκορ με τον Ζυγκερίδη, που με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καλφόπουλου. Τα άλλα δύο τέρματα του Έβρου που προετοιμάζεται για την συμμετοχή του στην Γ’ Εθνική πέτυχαν στην επανάληψη οι Κουτσούλας στο 65’ και Αντωνιάδης στο 82’. Επόμενο τεστ για τον Έβρο Σουφλίου, αυτό της Δευτέρας 17 Αυγούστου με το Νέστο στην Χρυσούπολη.

Έβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Χατζάκος, Λίτσιος, Ζαγκλιβέρης, Αλεξίου, Δραγανίδης, Ευφραιμίδης, Μερτίκας, Αβογιάν, Ζυγκερίδης.

Έπαιξαν και οι: Λουκίδης,, Πουλιλιός, Λειβαδιώτης Τζελέπης (64΄Μπαδιανούδης), Κιλιτσίδης, Τσάκωνας, Κουτσούλας, Ζαφειρόπουλος (64΄Τσιαμίτας), Αντωνιάδης, Ναθαναηλίδης, Ζάχος (83΄ Τσολακίδης).

Ορέστης Ορεστιάδας: Καλφόπουλος, Σαραγλίδης, Πετρόπουλος, Ζαχαρνούδης, Βλασίδης, Καϊσίδης, Μεμούρης, Γιόντης, Ελευθεριάδης, Μπακιρτζής, Παπαγιαννίδης,Μπακιρτζής.

Στο Δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Παρασχούδης, Στεφανίδης, Αλεξακούδης Γεώργιος, Αλεξακούδης Παναγιώτης,Οικονόμου,Παρασκευάς,Δοϊτσίδης,Νικολαϊδης,Κουτσούκης.