Ανακοίνωσε τον Βραζιλιάνο Κρίστοφερ και παρουσιάζει φανέλα και τα μεταγραφικά της αποκτήματα η Skoda Ξάνθη!

Δίχτυα στην αστείρευτη αγορά της χώρας του καφέ έριξε η Ξάνθη, που έκανε δικό της ένα ταλέντο από τη δεύτερη ομάδα της Παλμέιρας.

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο Αλμέιδα Γκόμεζ Κρίστοφερ, οποίος είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Οι συστάσεις, που τον συνοδεύουν είναι εξαιρετικές, αλλά μένει αυτό να αποδειχθούν και στο χορτάρι.

«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Almeida Gomes Christopher», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση.

Στο μεταξύ, με άλλη ανακοίνωση η Ξανθη ενημερώνει ότι οι φίλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τόσο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου, όσο και τις νέες εμφανίσεις.

Η εκδήλωση της παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης (18/8) στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου των αθλητικών της εγκαταστάσεων «Le Chalet», εκεί που παράλληλα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο Ρασβάν Λουτσέσκου.

Η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε SKODA ΞΑΝΘΗ την Τρίτη 18 Αυγούστου και ώρα 11:15 στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου των αθλητικών της εγκαταστάσεων “Le Chalet”, θα παρουσιάσει τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές και τις εμφανίσεις της νέας σαιζόν.

Στις 12 η ώρα και στον ίδιο χώρο, ο προπονητής της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος».