LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 5-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την μετάδοση του φιλικού αγώνα Πανθρακικός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Καλησπέρα από το ΔΑΚ Κομοτηνής. Ακριβώς στις 18:30 έχει προγραμματιστεί η έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ωρα 18:10  Είναι το προτελευταίο τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League για τον Πανθρακικό και το πρώτο για την ομάδα του Εθνικού, ενόψει της συμμετοχής της στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ωρα 18:14  Η αναμέτρηση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Δεν υπάρχει εισιτήριο, η είσοδος είναι δωρεάν αλλά υπάρχει κουμπαράς με τα χρήματα που θα μαζευτούν να πάνε στις δράσεις των “Παιδικών Χωριών SOS Θράκης”

Ωρα 18:17  Για την ώρα πάντως πολύ λίγος ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί στο γήπεδο, αλλά λογικά όσοι είναι να έρθουν θα το κάνουν στα επόμενα λεπτά, καθώς δεν πρόκειται άλλωστε και για παιχνίδι που απαιτεί αρκετή ώρα πριν προσέλευση

Ωρα 18:21  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες είχαν δώσει και πέρυσι τέτοια μέρα φιλικό αγώνα, επίσης στις 11 Αυγούστου δηλαδή, και πάλι στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Τότε ο Πανθρακικός είχε νικήσει με 1-0 με γκολ του Λαδάκη.

Ωρα 18:24  Πάμε στην σύνθεση του Πανθρακικού. Ο Ρόκα ξεκινάει τον αγώνα με τους Αθανασιάδη, Μελίσση, Σερφά, Ποτουρίδη, Παπαχρήστο, Σέτι, Μεχία, Ροτζέριο, Χαβίτο, Τζάνη και Νικόλτση.

Ωρα 18:26  Από την πλευρά του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ξεκινούν οι Συριτούδης, Αμπραχαμιάν, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Κομεσίδης, Τορομανίδης, Θεοδωράκης, Κριεζής, Σιμιτσάκης, Τσέκος και Μαμούτ.

Ωρα 18:29  Ισως υπάρξει μικρή καθυστέρηση ολίγων λεπτών στην έναρξη του αγώνα, λόγω και της ζέστης, αλλά σε κάθε περίπτωση, πρόθεση είναι να ολοκληρωθεί χωρίς να χρειαστεί το φως των προβολέων.

Ωρα 18:35  Σύμφωνα με νεώτερη πληροφόρηση, μάλλον το παιχνίδι θα ξεκινήσει σε δέκα λεπτά, με ένα τέταροτ καθυστέρηση σε σχέση με την αρχικά προγραμματισμένη ώρα.

Ωρα 18:41  Περισσότερα από 200 άτομα έχουν αψηφίσει τις παραλίες και έχουν έρθει στις εξέδρες του ΔΑΚ Κομοτηνής, ενώ οι δυο ομάδες έχουν αποσυρθεί για την επίσημη είσοδο

Ωρα 18:44  Αυτήν την στιγμή η επίσημη είσοδος των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, στο πρώτο παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο για τη νέα σεζόν.

Ωρα 18:47  Πάμε για την έναρξη του παιχνιδιού.

1′  Εναρξη του αγώνα

10′ Συμπληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο χωρίς κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες

13′  Πρώτη ευκαιρία στον αγώνα για τον Πανθρακικό. Σουτ του Τζάνη μέσα από την περιοχή, έδιωξε με γροθιές σε κόρνερ ο Σιριτούδης

20′  Γκολ για τον Πανθρακικό. Σκόρερ ο Χαβίτο, που ανοίγει λογαριασμό με την πράσινη φανέλα, που πέτυχε ένα όμορφο τέρμα με πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ. Πανθρακικός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0.

23′  Γκολ για τον Πανθρακικό. Σκόρερ αυτήν την φορά ο Τζάνης, που εκμεταλλεύθηκε αμυντική αδράνεια των παικτών του Εθνικού και με πλασέ εντός περιοχής διαμόρφωσε το Πανθρακικός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-0.

30′  Γκολ για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Μειώνει η ομάδα του Έβρου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σιμιτσακη με την συμπλήρωση ακριβώς μισής ώρας αγώνα. Πανθρακικός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-1.

38′  Γκολ για τον Πανθρακικό. Δεύτερο προσωπικό τέρμα για τον Χαβίτο, αυτή τη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σε ένα παιχνίδι που μέχρι στιγμής κάθε σημαντική φάση είναι και γκολ! Πανθρακικός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-1.

45′  Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους στο φιλικό: Πανθρακικός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-1.

Ωρα 19:33  Αποσύρθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, ενώ η προσέλευση του κόσμου συνεχίστηκε σε όλο το πρώτο ημίχρονο και πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο πλέον των 300 ατόμων, οι πιο πολλοί από τους οποίους πρόσφεραν και στον κουμπαρά για τα “Παιδικά Χωριά SOS Θράκης”

Ωρα 19:50  Είσοδος των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο. Με αρκετές αλλαγές οι δύο προπονητές, από ό,τι βλέπουμε εισέρχονται για τον Πανθρακικό οι Μπουγαΐδης, Λαδάκης, Ντιγκινί, Χασομέρης, αλλά στις θέσεις ποιων θα μπορέσουμε να τα ψάξουμε και να τα δούμε στη συνέχεια του ματς.

46′  Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου

60′  Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό με τον Ροτζέριο να σημαδεύει το δοκάρι. Εχουν προηγηθεί εντυπωαιακές επεμβάσεις του Σιριτούδη.

62′  Γκολ για τον Πανθρακικό. Σκόρερ ο Χρήστος Τζάνης, που επιτυγχάνει και αυτός το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Πανθρακικός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 4-1.

70′  Για τον Πανθρακικό, σε σχέση με την αρχική ενδεκάδα, αγωνίζονται πλέον οι Ζδράβος, Χρήστου, Μπουγαΐδης, Ψάλτης, Λαδάκης, Ντιγκινί, Χασομέρης και Μπουδούρογλου.

72′  Από τον Εθνικό, σε σχέση με τους αρχικούς έντεκα, έχουν περάσει πλέον στον αγωνιστικό χώρο οι Πελτέκης, Καρασερίδης, Σακαλάκης, Παυλής, Φωτιάδης, Κυριαζάκης, Καραπατσιάς και Πετρίδης.

82′  Γκολ για τον Πανθρακικό. Σκόρερ ο μοναδικός βέρος Κομοτηναίος της ομάδας, ο Δημήτρης Χασομέρης με πλασέ, που είχε πετύχει και το τέρμα της νίκης επί του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο πριν μια εβδομάδα. Πανθρακικός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 5-1

90′  Τέλος του αγώνα στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Νίκη και μάλιστα ευρεία για τον Πανθρακικό στο προτελευταίο τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ήττα για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας ομάδας που χτίζεται. Τελικό αποτέλεσμα: Πανθρακικός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 5-1.

Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε και αυτήν την μετάδοση από το ThrakiSportS. Σε επόμενες αναρτήσεις αναλυτικά η κριτική του αγώνα, δηλώσεις αλλά και πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο αλλά και την κερκίδα του ΔΑΚ Κομοτηνής…